پوری تا ایسوس هست اینارو بیخیال(sm2)
بیا من امکاناتشو بهت میگم
نمایش نسخه قابل چاپ
پوری تا ایسوس هست اینارو بیخیال(sm2)
بیا من امکاناتشو بهت میگم
از من به تو نصیحت هیچوقت زوری نکن توشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا بخدا اندروید نسخه جدید تحفه ای نیس گوشی فامیلیمون اپ کردن به نوقا والا هیچ فرقی نکرد بجز یه چیزای جزئی مهم ترین چیز تو سیستم عامل گرافیکه که اونم جون به جونش کنی اندرویده هیچوخ به ios نمیرسه
نصب کردم اجرا نمیشه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگرد یه نسخه دیگه اش رو بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچوقت زوری نکن توش ... (sm50)
( رییس )
به این اسکلای بیسواد گوش نکن
(sm74)
باشه ما بی سواد ولی این اسباب بازی که معرفی کردی یه یو اس بی خشک و خالیم نداره (sm2)
چیشده؟ (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همون گرافیک میگم... 4 دیگه خیلی ضایعس (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]