سفیده یه امریکایی برات پیدا کردم شماره حساب بدم (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
سفیده یه امریکایی برات پیدا کردم شماره حساب بدم (sm120)
اصلا این همه بر و بیا و بخر و ....واسه خوردنه! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد مسافر بعداز سالها از خارج به ايران برگشته و تو ماشين با راننده تاكسي (حسين پناهي)حرف ميزنه .
مسافر : شما شاعريد ؟
راننده تاكسي
(حسين پناهي): نه ! من راننده تاكسي أم !!
مرد: اما شما شعرهاي قشنك ي ميگيد !
حسين پناهي : اينجا (ايران) هيچ كس جاي واقعي خودش نيست !
اينجا
شاعرها راننده تاكسي أند
و
راننده تاكسي ها شاعرند !!
- (sm50)
یه پسره تو دانشگاه بود چاق بود کاملنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان عکسشو گذاشت اف بی ازینا که لاغر میکنن میرن تو شلوار قبلیشون عکس میگیرن
(sm120)
40 کیلو کم کرده بود!! قشنگ یک سوم شده بود...ولی صورتشون به فنا میره مثل این آدمای مریض میشن
تو به فکر آرزوهاشیو اون نــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــه(sm81)
ها والا! خیلی سخته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استخون بندیت درشتم باشه دیگه بدتر....صورتم که خراب میشه پوست هم چروک میشه ....مو میریزه
الان یا عمل میکنن یا از این بالونا میذارن واسه معده ولی خب اونا هم همچین بدون دردسر نیست (sm25)
چند کیلو بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدن به مملک ...واسه دو لیتر بنزین 1 ساعت تو صف بودم ..سهمیه وانتا می سوخت امشب پر از وانت بود
اهنگ خارجی خوب چی دانلود کنم؟(sm172)