زن داری؟ والا من زن بگیرم به کل اینترنتو میبوسم میذارم کنارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
زن داری؟ والا من زن بگیرم به کل اینترنتو میبوسم میذارم کنارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشینیم هی عشقولانه دَر وَکُنیم(sm2)
چه ربطی داره ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطشو الان نمیفهمی بعدا گرفتی میفهمی(sm59)
اون روز که من دیدمت تو باغ چایی (sm137)
نه دیگه درسته هر کی ازدواج کنه یه خورده محدودیت هایی براش درست میشه .. ولی دیگه به کل بخوای آزادی ها تو منع کنی یا بت اجازه نده دیگه ارزش ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منوتو که کلا نمیبینم، اینستا هم خیلی وقته آپ نکردم...نقل قول:
انقد دیگه حالم از این گوشی بهم میخوره که هیچکدوم از نرمافزاراشو آپ نمیکنم... به حد انزجار رسیدم نسبت بهش (sm25)
کفران نعمت نکن همینشم مردم ندارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو چرا فاز کس گویی برمیداری این کس شعرا چیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازادی کیلو چنده من زن بگیرم یا همش در حین عشقبازی هستیم یا همش بیرون و اینور اونور
اصلا نمیشینم خونه که بخوام بیام اینترنت و اینا
(sm2)
این بود زندگی؟! (sm172)(sm120)نقل قول: