وقتی لبات بخندن (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی لبات بخندن (sm81)
(sm70)پول باشه همه چیز هست من قبول دارم ابتکارها به کار میفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر تنوعی بگی پول میخواد ...
فیلم بداریش هم از اول مشکل داشت واسه من... تار میوفته... دوربین جلوش هم که ریده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهای تو که به خوابی عمیق و سرد رفتی... (sm50)
(sm120)تحملت زیادی زیاده پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا من تست کردم اندازه موهای سره این هادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اینکه درسته منم خداروشکر یه بخور و نمیری دارم(sm59)نقل قول:
(sm59)خدا رو شکرنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کاسه ی صبرم این کاسه لبریزه... (sm206)نقل قول:
(sm54)
من با چمدونم آخر این جاده منتظرت میشم... (sm27)