نقل قول:
نوشته اصلی توسط hassan180 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر حسن عزیز (sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط hassan180 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تشکر حسن عزیز (sm10)
دوستان اگه "داستانی نه تازه - نگار بوبان" و "نوای تنبور - حیدر کاکی" رو دارید ممنون میشم اضافه کنید.
اگه نوای تنبور - حیدر کاکی را شما بگیرید من هم داستانی نه تازه - نگار بوبان را میگیرم . به قول دوستمون sadna همت کنیم آلبومای بیشتری بیاد وسط
ابن دو تا رو من میکیرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینم این دفعه میتونیم رکورد بزنیم
6 آلبوم نوای مهر هم مال من به احترام دوستان در صورتیکه دوستانیکه کمین کرده اند همت کنند و آمار رو بالا ببرند! (sm10)
برکه ی مهتاب روح انگیز راهگانی رو هم اگه کسی داره لطف کنه.
... Uploading 124 Pieces Of Iranian Classical Music
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Resul [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوای تنبور رو من میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط peghbal9 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خریداری شد بزودی آپلود خواهد شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadna [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوای مهر همایون خرم (6 آلبوم) خدمت محمد عزیز ارسال شد. پندار (فرنشین 1) و رقص دریا رو هم قبلا خدمتشون ارسال کردم.(sm10)
دوستان اگه کسی آلبوم برکه ی مهتاب روح انگیز راهگانی رو داره لطفا به لیست اضافه کنه.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]