[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا کدام تاپیک رسمی تره ؟؟
شما یا این :»
جای من به شدت خالیه (sm118)
این تاپیک دانلود ویندوز و اخبار اونم که از اسمش معلومه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینجا لنگر میندازیم ببینم مهمون نوازن یا نه (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و این است ویندوز 10........ فقطـــ در 10 روز ویندوز 8 را گرفت(sm189)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر به مشکل میخوری شما (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shatot [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این برنامه رو نصب کن کرکش کن (کرک همراهشه) بعد یه اسکن بزن هرچی درایور که نصب نکردی رو برات میاره تا نصبشون کنی و احتمال زیاد مشکلت برطرف میشه
به اطلاع می رساند ، که از همین لحظه عملیات پشتیبانی و کپی بردای از را برای شروع یک تحول بزرگ شروع کردم
نصب ویندوز 10
در صورت موفقت و را ضی کننده بوده و هماهنگ بودن با کلیه نرم افزار های تخصصی من ، کلیه سیستم ها را به ویندوز 10 سوئیچ می کنم (sm118)
به زودی ( در صور موفقت) با ویندوز 10 بر می گردم(sm155)
بخوره تو سرت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]