وای دارم میترکم شکمم پر از آب شده ولی هنوز تشنه ـمِ (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
وای دارم میترکم شکمم پر از آب شده ولی هنوز تشنه ـمِ (sm81)
(sm9)قرار بود همین هفته بریم ارمنستان با یکی از دوستام همه چی اوکی زمینی....گروهی...ینی همین فردا حرکتنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد صحبت کردیم واسه رفتن گفتن مهر پاسپورتتون زمینی بخوره مرز دردسر ساز میشه بعدا واسه ویزا اذیتت می کنن...
درستم هست وقتی واسه مصاحبه میری باید حتما پاست فقط مهر هوایی خورده باشه زمینی باشه میگن طرف پول نداره خلاصه داستان میشه
هوایی هم باید 500 ب600 بزارم روش نمیصرفه خلاصه (sm54)
نه دوست ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اگه یه روز رفتم خارج حتما میکنم
رانا هیبریدی تقدیم به پیمان با عشق (sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چایی درمان تشنگی....نوشیدنی گرم تشنگی رو از بین میبرهنقل قول:
پاشو بیا اراک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای باباااااااااا (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آموزشی خدمتم اراک بود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اینکه خوش گذشت اما یخ بستیم اساسی برج 9 و 10 سال 91
هی میومدم مرخصی شهری میرفتم خیابون خرمش میگفتن بهترین جاشه دیگه کرج نرفتم همون یک بار بود....(sm10)
خرم در مقابل مسکن رفته باشهنقل قول:
بهشت اراک مسکن
خب من دوست دارم... اذیت نکن دیگه (sm190)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]