معلومه چون خودش گاوتر از این حرفاست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
معلومه چون خودش گاوتر از این حرفاست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نشنیده قضاوت نکنیم واسه صفاریان هم این حرفا بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)خجالت نمیکشی صفاریان رو با این الدنگ مقایسه میکنی(sm2)نقل قول:
شهاب اکبری امتحان پس دادست
البته امیدوارم بیشتر کارشو محسن انجام داده باشه.. در اونصورت میشه امیدوار بود(sm120)
احسنت... کمپین نه به شهاب...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز برم پیام های دو سال پیشو بیارم که چی میگفتین بهش (sm2)نقل قول:
برو ببین.. بعید میدونم من کوبیده باشمش.. البته یکی دوتا اهنگ قبل البوم دادن که مزخرف بود سر اون کوبیدمش(sm120)نقل قول:
مادر بود چی بود.. روضه خونی کردن(sm2)
بعد البوم هم همچنان مخالف داشت ولی من جزو موافقاش بودم(sm120)
خب اون شکلی میخوان ازشنقل قول:
شاید تو بهرام گور یه نقشی داشته ولی کو به کو صد در صدش کار محسنه قشنگ معلومهنقل قول:
تیم ملی امید رفت از میانمار 2-0 باخت که تو گروه دوم بشه.. از اون سمت عربستان رفت از کره شمالی 3-0 باخت..ایران بازم اول شد(sm2)
نون خشک و سق میزنم تا خیسش کنم به خونم
نفرین کن منو اگه یک روز، جز از این عشق چیزی بخونم
من اشک مادر ستارم مصلوب لعین بردارم
توی چشم خرافیت من خارم من شاهین دولت احرارم
(sm50)