سرگرم به خود زخم زدن در همه عمرم(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سرگرم به خود زخم زدن در همه عمرم(sm50)
رفیق کجایی(sm50)
دگه به گات نمیدم(sm50)
باچشمام چه کرده(sm50)
به چه حالی من از ان کوچه گذشتم(sm50)
- (sm50)
- (sm50)
- (sm50)
(sm3)(sm3)(sm3)
- (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن لینک این بازی رو نداری.خودم میترسم اشتباه بگیرم.سرعتمم که پایینه.
که دو جوره.یکی می تونی خودت پول رو زیاد کنی و یار و دشمن ذو انتخاب کنی.یکی دیگه هم نمیتونی پول اضافه کنی
میگیری چی میگم.یکی هم مرحله ای.فک کنم قعله سه باشه
یه شبی بی تو...(sm50)
مثل لاک پشت تو خودم قایم شدم
دیگه هیچ کس دلمو نمی بره
منظورت همون جنگهای صلیبیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
;[hddk vdy,ih.....(sm50)
من هم گرسنگی کشیده ام و می دانم چه قدرتی برای نابودی روح دارد . . . (sm50)
پائولو کوئيلو / کتاب کوه پنجم / ترجمه آرش حجازی (sm132)
وقتی این جمله رو توی کتاب خوندم یاد " سرکوب جنسی " شش هفت ساله ی خودم و نابودی روانم افتادم . (sm172)
دریغانقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش ای کاش
قضاوتی قضاوتی قضاوتی
در کار در کار در کار
می بود!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره اصلی (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره اصلی (sm2)
الان اومد
مالیدی شماره اصلی رو به کسی نمیدم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهستی / صنایع دستی . . . (sm25)
منوووووووو به دست من بکوش.......(sm74)
گاهی چه دلچسبه فراموشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Chera Yadam Nemiad (Sarmeh Remix)
(sm171)نقل قول:
انان که داریوش را خدا میدانند...کفرش به کنار عجب خدایی دارند (sm50)
من توی پیله وحشت میپوسم...........(sm88)
- (sm50)
بذار بشم خراب تو....(sm50)
- (sm50)
- (sm50)
اون جهنمی که میگن این خونست(sm50)
گر نگشتی به مراد دلم ای چرخ مگرد
بی نیاز از تو کند گردش پیمانه مرا
(sm50)
سپیده جانوم(sm175)
- (sm70)
از این شکستن خبر داری یا نه؟ (sm74)