موزيك ويدئوش توي يه جاي بيابونيه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
موزيك ويدئوش توي يه جاي بيابونيه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرغ پر بسته كه كشتن نداره
وقتي كشتي ديگه گفتن نداره
(sm74)
آره دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشهنقل قول:
وايسا لينكش رو پيدا كنم به غير از يوتيوب
مرسی (sm74)(sm127) خیلی لطف کردی خیلی خیلی خیلی خیلی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت اسم آهنگش اينه.نقل قول:
Amir Danaei - Forbidden Zone
http://musicmicrob2.mihanblog.com/post/402
فصل مردن واسه من كي ميرسه
وقت پرواز من از اين قفسه
از من دربه در اينجا چي ميخواي
بگيري اگر كه مقصد نفسه
(sm81)
ببخشید ولی اینم نیست این بی کلامه (sm74)نقل قول:
اون داخلش میخوند (sm74)
(sm120)وايسا بيشتر بگردمنقل قول:
این دوتا رو درگیرینا(sm70)