قبول باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
قبول باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهمین بیداری
به دلیل خوشتیپی بیش از حد ار عکس دادن معذروییم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی دوره اموزشی رو یه کم سخت می گیرن ولی یگان که اومد راحت میشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره مجبور بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل می کنم الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه به دیوثی تو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوره چند بودینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابله پشمک نیست که یه چهار ماهی طول میکشهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاره تو اینه زنت کار کنه خرجیت رو بده بعد تو هم کارای خونه رو بکنی بچه داری اشپزی ظرف ها رو بشوری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوره چند بودی میلاد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن 3 ماهه میاد (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه تو زر بزن(sm2)نقل قول:
یادم نمیاد ولی تو سال 88 زمان شلوغی ها تازه رفته بودم قزلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیشان بده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچین میگه مجبور بودم انگار حالا کیه (sm2)(sm30)نقل قول:
ما كسى را نداشتيم برايش گريه كنيم
به خيابان زديم
كسى را پيدا كنيم
هيج كس نبود
براى خيابان گريه كرديم
كه هيچ كس را نداشت
خيابان براى ما گريه كرد
كه هيچ كس را نداشتيم
گريه كرديم
گريه كرد
گريه كرديم
گريه كرد
گريه كرديم
و همين طور خوابمان برد
صبح بيدار شديم
فراموش كرديم
هيج كس را نداريم برايش گريه كنيم
گريه كرديم ... (sm50)
نقل قول:
(sm50)
نرینی به خودت (sm70)نقل قول:
ترسم که اشک در غم ما پرده در شود
وین راز سر به مهر به عالم سمر شود ...(sm50)
گویند سنگ لعل شود در مغام صبر
آری شود ولیک به خون جگر شود ... (sm50)
ای جان حدیث ما بر دلدار باز گوی
لیکن چنان مگو که صبا را خبر شود ... (sm50)
از هر کرانه تیر دعا کرده ام روا
باشد کز آن میانه یکی کارگر شود ... (sm50)
در تنگنای رخوتم از نخوت رقیب
یا رب مباد آنکه گدا معتبر شود ... (sm50)
تاریخ پخش قسمت اول از فصل هفتم سریال The Walking Dead دوشنبه 19 مهر 1395 اعلام شده است.
خواهم شدن به میکده گریان و دادخواه
کز دست غم خلاص من آنجا مگر شود ... (sm50)
حافظ چو نافه ی سر زلفش به دست توست
دم درکش ار نه باد صبا را خبر شود ... (sm50)
نسیم سحر بر چمن گذر کن
ز من بلبل خسته را خبر کن
بگو آشیان را ز دیده تر کن
ز بیداد گل آه و ناله سر کن
شبی سحر کن ... (sm50)
سکوت شب و نوای بلبل
شکر خنده زن به چهره ی گل ... (sm50)
(sm50)
کنار بوستان به یاد مستان بنوشان می ... (sm50)
ماه من دلدار من تویی غمخوار من ، تویی تو
هم نی و هم راه من تویی دلخواه من ، تویی تو ... (sm50)
روزی آهم گیرد دامنت سوزت با منت ... (sm50)
شکایت کردن.. فوتبال پخش نمیشه؟
ای نور هر دو دیده بی تو چگونه بینم
وی گردنم ببسته از تو کجا گریزم ... (sm50)
ای شش جهت ز نورت چون آیینه است شش رو
ای روی تو خجسته از تو کجا گریزم ... (sm50)
گر بندم از بصر را ور بکسلم نظر را
از دل نه ای گسسته ... (sm50)
بهار دلکش رسید و دل به جا نباشد
از آنکه دلبر دمی به فکر ما نباشد ... (sm50)
در این بهار ای صنم بیا و آشتی کن
که جنگ و کین با من حزین روا نباشد ... (sm50)
صبحدم بلبل بر درخت گل به خنده میگفت
نازنینان را مه جبینان را وفا نباشد ... (sm50)
اگر که با این دل حزین تو عهد بستی
حبیب من با رقیب من چرا نشستی
چرا دلم را عزیز من از کینه خستی ... (sm50)
بیا در برم از وفا یک شب ای مه نخشب
تازه کن عهدی که برشکستی ... (sm50)
هر شب دل پر خونم بر خاک درت افتد
باشد که چو روز آید بر وی گذرت افتد ... (sm50)
یکی این کسخلو از برق بکشه(sm2)