از همینا که نوید گفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
از همینا که نوید گفت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلم گرفته توی بیمارستان, خدا کنه زود تر مرخص بشم (sm172)
به خاط پرستار هم که شده تحمل کن
دیگه هیچ میلی به هیچکس ندارم , پرستار منشی , هیچ کس , حالم از این کار را دیگه بهم میخوره (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رو شكر باز مشغولي با پرستارا دردُ كمتر حس ميكني(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجي بيخود نيست بهت ميگن شيخ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به اميد خدا يكم حوصله كن بگو كتاب برات بيارن مشغول شي ، حل جدولم خوبه سرتو گرم ميكنه (sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن این دفعه با خودتو نوید قرار میزارم ، ما رو ببری از اون صبونه ها بخوریم ، خوبه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اگه نامرد بازی در نیاری ما رو سر قرار نکاری خوبه (sm2)
نه تو اینطوری حالیت نمیشه ، دراز بکش تا حالیت کنم با هر چیزی شوخو نکنی (sm70)نقل قول:
بزار مارو بسوزونن جهنم تو همین دنیاس ! (sm50)
نقل قول:
عزيزم مطمئني كف پاتو عمل كردن؟ ديدت به دنيا عوض شده هااااااا(sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با من از اين شوخيا نكنين من قلبم ضعيفه هاااااااااا (sm2)
چی بگم والا (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اي جان چشم بهم بزني گذشته و دوباره سر حال و قبراق دنبال كِيس مناسبي الان محيط بيمارستان دِپرست كرده(sm127)
به ماميم ميگم: شام چي داريم؟
ميگه: آنچه گذشت
ميگم: غذاي جديده؟
ميگه: عارع
ميگم: خو حالا چيا داره توش، واسه سلامتي خوبه؟
ميگه: هرچي تو اين هفته پختمو كوفت نكردي قاطي كردم
دو تا تخم مرغم زدم و مث كتلت سرخش كردم!
اگه اينم كوفت نكني فردا شب پس از سالها داريم!!!
مشتری میاد بهش توجه نمیکنی توقع داری سرت نامردی نکنن ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگفت بمیره نمیگه میره تا اینُ گفت رفت (sm2)نقل قول:
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm36)نقل قول:
میخوای گولمُ بخوری؟ (sm2)نقل قول:
شوخیم کوجاست ، ما از اون صبونه ها میخوایم یالا ، یالا صبونه میخوایم یالا (sm2)نقل قول:
مشتری بیاد شلوار 45 تومانی رو نخره در حق خودش نامردی کرده ، بره شهر خودش گرون بخرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گولتو که سینا جونت داره میخوره ، تو بخواب تا حالیت کنم گول دنیا دست کیه (sm2)نقل قول:
مامی داره تبدیل به یک کلمه ی جهانی میشه!!(sm2)نقل قول:
گول عالم و آدم که دست توئه ولی من گولمم دستت نمیدم (sm2)نقل قول:
مواظب باشم خودمو اخراج نکن (sm2) هدفی به جز کسب پول نداریم (sm2)نقل قول:
پیرمرد شدیم رفت (sm172)(sm120)
وانفاسکم یا مرید الشیخ اسی (sm120)
حمله کنین (sm2)
کال داشتم (sm120)نقل قول:
مرسی
قربونت (sm19)نقل قول:
حرفشو قلبش یکیه دیوونه شو کی به کیه (sm120) یادش بخیر این البوم منصور ترکونده بودنقل قول:
دمت گرم به فکرم بودی (sm10)نقل قول:
عربی حرف زدنتون منو کشته ها!(sm2)
اتفاق ها و حوادث هایی که در زندگی دیگران میبینیم از رگ گردن به ما نزدیکترند باور کنید!
وبه نظر میرسه، هرچی پدرمون رو در میارن،
بازم پدر داریم، واسه در آوردن!!!...
گل پونه های وحشی دشت امیدم ،وقت بغل نشد!؟
راز طول عمر رو کشف کردم
.
.
.
.
.
.
تا میتونین بد باشین ، مطمئنا عمر نوح پیدا میکنین ...
خدایا یه عمر دعا کردیم
مارا رحمت عطا بنما
ما را نععمت عطا بنما
ما را ثروت عطا بنما
علی الظاهر فقط سر و ته جمله ها رو میخونی
ما را ننما !
نوجوون که بودم همیشه از خداکُــ.س میخواستم
بعدها فهمیدم کار خدا این نیس
واسه همین رفتم دختر همسایه رو به زور کردم و از خدا خواستم منو ببخشه
باز اول مهر میشه و این دختر پسره که هر روز میومدن پشت پنجره ما وحرف میزدن میان و عاشقیت میکنن
البته اگه بزرگ نشده باشن و رفتن رو یادنگرفته باشن!(sm50)
ممــ.ه هایت را درسوتین خوب پنهان کن نه واسه اینکه دیده نشوند چون شروع همه چیز بِدست اوست:سوتــ.ین شل!
قسمتی از نامه نوشته نشده چاپلین به دختربیشعورش
ﻣﯿﮕﻦ ﺳﻪ ﺗﺎ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﻣﯿﺘﻮﻧﻦ ﺳﺮﻣﺎﯼ ﺷﺪﯾﺪ ﻫﻮﺍ ﺭﻭ
ﺗﺤﻤﻞ ﮐﻨﻦ :
.
.
.
.
ﭘﻨﮕﻮﺋﻦ ، ﺧﺮﺱ
.
ﻭ ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﺑﺪﻧﺴﺎﺯﯼ ﺭﻓﺘﻪ ﻭ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺑﺮﻩ ﺳﺮﻗﺮﺍﺭ
آقا وجدانن بعضى ها اعصاب ندارن
.
.
.
.
دیروز رو یه در پارکینگ نوشته بود
"کــ.ونشو داری پارک کن"
مگه من مردم بذارم تورو اخراج کنن؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیرمرد شدی نرفت (sm120)
لبیک یا مراد المرادا (sm2)
اتک بزنیم امپرور؟ (sm2)
زنده باشی (sm134)نقل قول:
قربونت (sm19)
عالی بود... آره زومِ! آره زومِ (sm120)نقل قول:
حرفشو قلبش یکیه دیوونه شو کی به کیه (sm120) یادش بخیر این البوم منصور ترکونده بود
فدایی داری (sm19) وقتی نیستی تاپیک سوت و کورِ (sm172)نقل قول:
دمت گرم به فکرم بودی (sm10)
با مامانم دعوام شده
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
درحد آلبوم نیست
ولی شاید یه تک آهنگ بدم بیرون
امروزداييم بنزشودادببرم كارواش
.
.
.
.
.
.من كارى بااون دهتادخترى كه نميدونم شمارموازكجاگيرآوردن بهم پى ام دادن ندارم من فقط توكف اون دختريم كه گفت بياخونمون يه كفتردارم روپايي ميزنههههه
ﻋﺰﺭﺍﻳﻴﻞ ﻣﻴﺮﻩ ﭘﻴﺶ ﺧﺪﺍ ﻣﻴﭙﺮﺳﻪ ﺧﺪﺍﻳﺎ .... ﻳﻪ ﻣﺪﺗﻴﻪ ﺧﻴﻠﻰ ﻣﺮﮒ ﻭ
ﻣﻴﺮﺍ ﻛﻢ ﺷﺪﻩ ، ﺧﻴﻠﻰ ﻛﺴﺎﺩ ﺷﺪﻩ ﭼﺮﺍ ؟؟؟؟
ﺧﺪﺍ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺑﺶ ﻣﻴﮕﻪ ......
ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﻳﻨﻪ ﻛﻪ ﺑﻨﺪﻩ ﻫﺎﻯ ﻋﺰﻳﺰ ﻭ ﺧﺎﺹ ﻣﻦ ﺩﻳﮕﻪ ﺧﻮﺩﺭﻭ ﺻﻔﺮ
ﻧﻤﻴﺨﺮﻥ .....
(sm120)نقل قول:
یه توصیه هم دارم برا دانش آموزا و دانشجوهای بدنساز عقده ای وکــ.یری مون
جدیدترین روشی که ديگه نيازی نيست پشت كاپشنتون ورق بچسبونيد 6 ماه سابقه بدن سازی
اگه بدن سازي ميريد زمستونا كاپشن بپوشید ولي زيرش تیشرت تنتون کنید.
تا رفتيد تو كلاس كاپشن رو در بياريد،وسط كلاسم حتما دو بار بريد دستشويی دخدرا بدنو ببينن تا قشنگارضــــ.ابشید بدبختا
نوید نتونستم نقل بگیرم اینجا جواب میدم (sm120)
ای جان (sm120)
شدیم بدجور هم شدیم (sm172)
لبیک یا النوید الپیرانا(sm120)
نه حمله مثلثی انجام بدهید (sm2)
قربونت (sm127)
اتفاقاً وقتی من میام تاپیک سوت و کور میشه (sm2)همه قایم میشن منتظرن برم (sm120)
هفته دیگه این موقع خیلیا از مدرسه و دانشگاه برگشتن
الان دارن لوبیا پلو با سالاد شیرازیشون رو میخورن و کم کم استراحت کنن برای انجام مشقاشون