(sm70)(sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)(sm127)
شادمهر، وحید پویان، سعید زمانی، میلاد هاشمی (sm127)
(sm2)(sm30)
چیز خنده داری اگه هست بگو تا جمعی بخندیم اینجوری حالش بیشتره (sm168)
همیشگی (sm127)
حس خوبیه (sm127)
امشب انگار خونه تازه ایی تو رگ های منه
همین یه تیکه به کل هیکل تصویر سازان و تجربه گران میارزه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر آرامش بخش...(sm127)
نگو که رفتن تو سهم منه
دل من طاقت نداره میشکنه..(sm178)
نبض ترانه تنها با تو میزنه(sm127)
تقریبا یکساله میام اینجا هر روزش تقریبا همون حرفای دیروز زده میشه
به سلیقه ی هم احترام بذاریم هر کسی میتونه یه تعداد کار از هنرمندش دوست داشته باشه یا نداشته باشه
نمیدونم چرا همش جبهه گیری یا گاردگیری برعلیه هم
این اهنگ بیش از حد دوست دارم کلا بهم ارامش میده (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز سرد (sm127)
فرصت (sm127)
یا من یا هیچکسِ دیگه (sm170)
موزیک بی کلام: پیانو + ویولن....
طرفدارای قدیمی شادمهر با عقبه ای که ازش دارن هیچوقت قبول نمیکنن که یه عده جوجه آهنگساز و تنظیم کننده(البته اگه اسمشون رو بشه گذاشت) برای شادمهر عقیلی که خودش خدای ملودی سازی و تنظیم هست کار بسازن(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با اسم بردن دیگه سوزش بر طرف نمیشه(sm2) شادمهر رفت واسه خودش(sm127)
هنوزم اینجوریا که فکر میکنی نیست (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوووووووووووش کن! نبض ترانه تنها با تو میزنه
همیشه دوست داشتم و دارم کاری دوباره تو این فضا بسازه البته از تنظیم شاهکار بهروز نمیشه گذشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم آدم و حوا رو خیلی دوس دارم مخصوصا ترانه هجرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شناختمت، شناختمت، حیف که دیر شناختمت
میخواستمت، میخواستمت، میدونی چقد میخواستمت
(sm128)(sm128)
سال 91 تا سال 94 انتظار کشیدن برای آهنگ شادمهر چه قد لذت بخش بود ن اینستایی بود ن اینکه شادمهر دمویی میذاشت.یهوییییییییییییییی� �ییی همه چی یهویی منفجر میشد.
کلا شادمهر داخل ایران شاهکار بود 99 در صد کارهاش فاخر و سطح بالا برعکس خارج از کشور که خیلی نوسان داشت حتی تو کارهایی که خودشم ساخت از تقدیر تا بیا اینجا از سبب تا شیلا و خیلی موارد دیگه این حجم از نوسان وجود داشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابی حامد عزیز بیا اینجا و شیلا اهنگهای کمی نیستننقل قول:
تو سبک خودشون شاهکار هستن مخصوصا شیلا
به نظر من تا البوم طرفدار کارش خیلی خوب بوده و راضی کننده
یاد اون دوران بخیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینو هم بگم که تو دوتا البوم اخر هم کار خوب داره ولی همش نه
تنظیم شیلا رو با تنظیم تو بی من مقایسه کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چهقد قدرت تنظیما فرق داره
شیلا یکی از اون تنظیماس که کلی ریزه کاری داره
از بابت نوسان توی کارها گفتم و کلا من بخام کار متفاوت و قوی از شامهر اسم ببرم دست میذارم روی رسیدی نه بیا اینجانقل قول:
واقعا بی اینجا بخایم نخایم جزو کارای ضعیف شادمهره از خودشم بپرسی میگه همینو
بیا اینجا فقط به درد پارتی میخوره ...نقل قول:
فربد شیلا بی نظیرهنقل قول:
ترانه ی افتضاحی داره به خاطرهمین دو سه بار بیشتر نشیدمشنقل قول:
شیلا یکی از اون آهنگاس که قدرت تنظیم و خوانندگی شادمهرو نشون میدهنقل قول:
در کل امثال این آهنگها تو کارنامه ی شادمهر خصوصا کارهای ایرانش چیز خاصی به حساب نمیان
کیه که درک کنه!نقل قول:
انقدر شعر شعر کردن که شادمهرم موسیقی رو فدای شعر کرد(sm25)
ما قبل از اینکه از شادمهر ترانه بخوایم یه ملودی و تنظیم قشنگ میخوایم چون کارش همینه، موزیسینه...
عاشق همون ریزه کاری هایی هستم که تو تنظیماشه(sm127) عاشق موسیقی شادمهرم نه شعر و ترانه
این نظر توئه واسه من و خیلی از قدیمیهایی که با مسافر و دهاتی و پرپرواز و ترانه های نیلوفر لاریپور و موسیقی و تنظیمهای شادمهر بزرگ شدم ترانه یه بخش اصلیه ضمن اینکه الان تو به ترانه های فعلی شادمهر میگی ترانه که میگی ملودی و تنظیمو فدای شعر کرده ؟نقل قول:
یه اثر خوب باید ملودی تنظیم وکال و ترانه ش همه در سطح بالا باشن تا بهش بگی جاودانه فاکتوری که کارهایی نظیر شیلا بیا اینجا انگیزه عمرا توشون نیست
بعضی نظرها خیلی بچه گانه س تا الان میگفتن تقصیر فرشبافه که خودش نمیسازه حالا میگه انقد گفتین شعر شعر تا دیگه نساخت
این فضا پر از حرفهای ضد و نقیض هست (sm120)
زیاد سخت نگیر ابی حامد عزیز (sm10)