به رسم 4سال اخیرم در این ساعات اثر جاودانه فرهاد بزرگ جمعه پلی شد...
نمایش نسخه قابل چاپ
به رسم 4سال اخیرم در این ساعات اثر جاودانه فرهاد بزرگ جمعه پلی شد...
(sm50)
(sm50)
چه گیتاری میزنه حبیب (sm50)
آلبوم شقایق (sm50)
چطور از دست دادی ؟ هارد اکسترنال بوده لابد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasane [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه سایه جزو بیست اهنگ برتر ابی نباشه...
خوب این چیزا که ملاک نیست بدون شک...
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند انتخاب 20 تاپ ابى کار بسيار بسيار دشواريه
نه میثم پوست شیر جزو بیستا بود ولی هیچکدوم از کارهایی که با زنده یاد بیات داشته جزو انتخابها نبود...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که من دستگیرم شد بیشتر کارایی که تو کنسرت خونده رای اوردن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها با گلها گویم غم ها را(sm50)
شاید به خاطر هنسفری باشه زیاد استفاده کردینقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای برو شستشوی گوش .
آخه دوستم تقریبا مشکل تورو پیدا کرده بودبعد رفت شستشوی گوش کرد خوب شد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا یادم رفت پاسخت رو بدم !؟ (sm29)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
(sm59) (sm2)(sm59)
سلام بچه ها یه سوال داشتم ایا اطلاعات براحتی از روی هارد اکسترنال پاک میشه یا خود اطلاعات تا چه زمانی موندگاری دارن روی هارد
اینا هم جا مونده بود . . . (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)
جدیدا گشاد شدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه سهند در مورد موسیقی یِ پاپ ترکی یا عربی باید بهت بگم :
من همین ویدیو ها و آلبوم هایی که روی سایت و انجمن ، امیر و باقی یِ دوستان می ذارن رو می بینم و می گوشم . . .
ولی در کل چیزی که به عقل ناقصم می رسه اینه :
وقتی می گم : موسیقی یِ پاپِ ترکی و عربی یِ ام روز ، 10 سال جلو تر از ماست در موردِ اصلِ موسیقی که آهنگ و شعر باشه
صحبت نمی کنم . . . در مورد کامپیوتر و امکانات دارم بهت می گم . . .
امکاناتِ فنّی ای که اونا دارن فارغ از خلاقیّتِ موسیقایی 10 سال از ما جلو تره . . .
فرض کن ما تا 50 سال دیگه هم نمی تونیم مثلِ کمپانی یِ " پیکسار " انیمیشن به سازیم . . .
چون اونا یه سری مهندس و تکنیسین دارن که فقط به طور اختصاصی برایِ " پیکسار " اَبَر کامپیوتر می سازن . . .
تو اگه کامپیوتر نه داشته باشی با دفتر نقّاشی نمی تونی " پیکسار " بشی . . .
البتّه خلاقیّت رو انکار نمی کنم . . . ولی خیلی خیلی مشکله . . .
همین .
موافقم...
(sm50)
ولی موسیقی الان ما مشکلش امکانات نیست اینو خودت خوب میدونی.
آهنگ سیاوش قمیشی
صدا ابی (sm50)
برگ ریزونای پاییز (sm172)
چرا هست . . .
نقل قول:
اون که صد در صد . . .
(sm50)
(sm50)
وای که پشیمونم اینجا ی زندونه ...هواش هوای غمه می خوام برم خونه(sm172)
انگار که خوابیم کابوس می بینیم . . . (sm50)
محالِ فراموش کنم . . . تابستان 1367 . . . . (sm50)
دقیقاً هم چنین روزایی بود . . . (sm74)
آمار رسمی می گه 3 هزار نفر . . . آمار خونواده ها می گه 6 هزار نفر . . . (sm81)
(sm172)
زمین تف کن توی صورتم . . . (sm27)
The Butterfly Effect
بالاخره این هفته یه فیلم خوب دیدم...