(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دانیالی آیا ؟(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دانیالی آیا ؟(sm51)
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دانیال کیه؟
شاید تو زندگی قبلی اسمم دانیال بوده(sm2)
(sm2)نقل قول:
تو باران بود قبلا
شبیهین (sm120)
اینجا که همه چیز و همه کس بوده و هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تن ماهی هم داریم دیگه خودت فکرشو بکن(sm2)
الان دقیقا چیش شبیه من بوده
(sm2)نقل قول:
حرف زدن (sm59)
میلادکم کوشی (sm50)
ولی من اریجیناله اریجینالم خیالت راحت(sm59)نقل قول:
حالا خودت چطوری چه خبرا چیکارا میکنی احوالت چطوره همشو جواب بده(sm2)
کجا میخواستی بری پشیمون شدی
باز تو یه دختر اومد مخشو کار گرفتی؟ (sm39)(sm2)نقل قول:
حالا به شب رفته بخوابه چشم نداری ببینی بدافزار سخیف(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگ دختر دگ ایی هم میاد من ک ندیدم (sm74)