عادت نداشت (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عادت نداشت (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عقب افتاده من چون گرم و دوستانه حرف میزنم یعنی مخ کار میگیرم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش تشخیص میده من مدل حرف زدنم چطوریه فوضولی نکن و حاشیه نساز.همینجوریش یه سری کاربرا چشم دیدنمو ندارن(sm2)
خب خیالم راحت شد(sm70)نقل قول:
خوبم(sm2)خودت خوبی فک میکنم ی زمانی کنکوری بودی میومدی اینجا ن؟(sm59)
جایی نمیخواستم برم(sm120)
عزیزم این چرت میگه ولش کن.اخه تو خودت اسمشو بخون ببین این چه موجودیه به فن بیان و ساشیالیتی بودن من حسادت میکنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا کرده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا فنچ کنکوری زیاد داریم ولی من نه همچین داستانی نداشتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا یه طوری بای بای گفتی که گفتم حتما شوهر کردی رفتی سر زندگیت(sm2)
همه رو همین موجود با وعده های پوچ و تهی فراری داد (sm25)نقل قول:
عه منم فنچ کنکوری عم(sm70)نقل قول:
یادمه دنباله نتایج کنکور بودی(sm59)
سر زندگیمم الانم(sm120)
(sm2)نقل قول:
** نگو مومن نکنه تو هم چیز میزنی میری فضا؟(sm2)
دختر اینجا هم باشه که من دقیقا نمیدونم،همه یوزر عجیب غزیب میزارن که نرید سروقتشون البته بجز حدیث.
داشتیم بحث خوبی میکردیم اومدی وراجی کردی خراب کردی برو بکپ(sm39)