اشترم این لینک تونل زمان رو میدی دیشب پخش شد منوتو
نمایش نسخه قابل چاپ
اشترم این لینک تونل زمان رو میدی دیشب پخش شد منوتو
(sm3)خانواده پاشایی
همه اعضای این خانواده به گونهای است که در امور مادی و مالی استغناء داشته و هیچگونه چشمداشتی به اموال حرام و ناحق نداشته و این صفت را از پیر و بزرگ این خاندان، یعنی مرحوم کربلایی صفر پاشایی که از عاشقان و از مریدان اهلبیت بود، به ارث بردهاند
زیاده زنگ زدم.مامانم گفتم واسم یه مانتو میاری بیا کلانتری محل بخدا هیچیمم نبود الکی ساعت ده شب انقدر خندیدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه وقت کردی حتما برو بتی، تجربه ی بدی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی مصفا و لیلا حاتمی و تجربه ی بد؟؟حتما قشنگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاملا درسته(sm10)نقل قول:
یه جا یه نفر خاطره نوشته بود گفته بود اخرش قیچی میدن مانتوتو پاره کنی(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نفس افتاده، گذران زندگی، دسته ی جدا(sm50)
نه بابا من جلو شلوار لیم یه کم پاره بود تو ماشین بودم ایست بازرسی گیر داد یه جوری گفت چه وضعشه عفت عمومی رو بخطر انداختی فکر کردم شلوار پام نیست کلانتری محل بودم گفت بگو واست مانتو بلند و استین بلند بیارن (sm120) من حاضرم اون تو بمونم مانتومو پاره نکنم پول پاش رفتهنقل قول:
توام ازین شلوارای پاره ی جلف میپوشی؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]