بنتو ریده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بنتو ریده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجنبی پ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرا بعد از ماکلله بهترین هافبک دفاعی تخریبی تاریخ (sm120)
اندو هم نفر سومه(sm120)
من دوس دارم مرحله بعد ارژانین هم 3.4 تایی بخوره ببینم یوفا میخواد چه غلطی بکنه تو انتخاب بهترین بازیکننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها خیلی تیم تخمی دارن اینا یه رونالدو با مشتی کور و کچل (sm2)
سوارز نره بارسا (sm25)
حالا صب کن برنامه های مالوندنمو چک کنم شاید باز یه وقتی خالی برات پیدا کردم (sm25)نقل قول:
خانواده زن سوارز تو بارسا زندگی میکنن(sm25)(sm120)
ویرا از اونا بود که تو تیم ملی بد میرید(sm120)نقل قول:
کارمبو یادته (sm120)نقل قول:
آلمان آمریکامساوی میشه(sm120)البته با توجه به پیشینشون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر رو نیمکت(sm120)نقل قول: