فدا مدا بشم من (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدا مدا بشم من (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو ببین چشام دنبالت این ساعتا برنمیگردن بشین
کنار من بمون تا بفهمی خوبه با من این
لحظه رو از رو ساعتت ببین
ساعت رقصیدن با منه تو هم کنار کنار کنار من بشین
بیا برقص و برقص و بخند و دستاتو بالا بالا ببر تو آسمونا ببر
جایی که هیشکی جز خدا ندونه که ما با همیم و میمونیم (sm118)
کجایی کم پیدایی تو؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمین واسه خدا،
بخصوص ایران،
یه پروژه شکست خورده اس،
مث اینترنت اکسپلورر واسه مایکروسافت!!!...
خود خدام نصف بیشتر اسمایی که،
قبل افطار پخش میکننوُ نشنیده!!!...
دارم میدم امتحان(sm2)نقل قول:
اتفاقا خیلی فرق داره، تو اولی، تو سوزش رو حس میکنی ولی تو دومی، استاد سوزش رو حس میکنه! (sm132)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون دلت (sm134)نقل قول:
بچگانه ـس امشب خوشم نیومد... (sm172)نقل قول:
لذتی که در دادن است در هیچ چیز دیگری نیستنقل قول:
بالاخره یه سوزشی هس(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]