خواهش کن تا بیشتر تشکر بکنم (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش کن تا بیشتر تشکر بکنم (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این گاوصندوق ها جوابگو نیست ، باید برم مثل این فیلم ها توی اعماق زمین براش هفت خوان درست کنم ، از مار و اژدها گرفته تا جن و رمال .... ازین لیزر ها هم میذارم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب یه لحظه یاد فیلم فرار از زندان افتادم ...
برام نگهش میداری ؟ مگه تولدته ؟
میگم میخوای یه شعبه هم مشد بزن .... لامصب پر از عربه تا مشدینقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هشت خان پیمان (sm2)
تولدم دور نیس ، مگه تولدم کادو بهم میدی؟
عمر من پای عشقت هدر شد
دلم پی عشقت در به در شد
حیف اشکی که واسه تو چکید
حیف دلی که از همه جز تو برید
نه دیگه بعدا زیاد میندازیمشون یه وقت کدورت پیش میاد ، اونا هم به دو نفر اکتفا نمیکنن کلا همه رو یه تیر میرننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7+1 بهتره ... الان مده اینطوری عدد میگن (sm70)نقل قول:
اگه الان تولدت بود درجا آدرس رو عوض میکردم میفرستادم برات
اینا همینطوریش درگیری دارن ... تو بیا و با حرکتت فیتیله ی جنگ رو روشن کن یکم دورهمی بخندیمنقل قول:
ﺭﻓﺘﻢ ﺧﺪﻣﺖ ،
ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺩﯾﺪﻡ ﺩﺍﺩﺍﺷﻢ ﺭﯾﺶ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﻏﻤﮕﯿﻦ
ﺩﻡ ﺩﺭﻩ ﺣﯿﺎﻁ ﻭﺍﯾﺴﺎﺩﻩ !
ﮔﻔﺘﻢ ﺩﺍﺩﺍﺵ ﭼﯽ ﺷﺪﻩ ؟؟...
ﺑﻪ ﻣﻦ ﺑﮕو !!!! ﻃﺎﻗﺘﺸﻮ ﺩﺍﺭﻡ !!
ﮔﻔﺖ ﺑﺮﻭ ﺗﻮ ﺑﻬﺖﻣﯿﮕﻦ !!
ﮐﻮﻟﻪ ﭘﺸﺘﯿﺮﻭ ﭘﺮﺕ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﺩﯾﺪﻡ
ﺩﺍﺩﺍﺵ ﮐﻮﭼﯿﮑﻤﻢ ﺭﯾﺶ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﻏﻤﺒﺎﺩﮔﺮﻓﺘﻪ !!!! ﺩﺍﺩﺍﺵ
ﭼﯽ ﺷﺪﻩ !! ﺑﺎﺑﺎ ﻃﻮﺭﯾﺶ ﺷﺪﻩ ؟؟؟ ﺑﮕﻮ !!>: )
ﮔﻔﺖ ﺑﺮﻭ ﺗﻮ
ﺑﺎﺑﺎ ﺑﻬﺖ ﻣﯿﮕﻪ !!!
ﺭﻓﺘﻢ ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺭﯾﺶ ﺑﻠﻨﺪ ﻭ ﺻﻮﺭﺕ ﭘﺮ ﺍﺯ
ﻏﻢ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﺳﯿﮕﺎﺭ ﻣﯿﮑﺸﻪ !!!! ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﯾﻪ
ﺍﺗﻔﺎﻕ ﻭﺍﺳﻪ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﺎﺑﺎ !!! ﻣﺎﻣﺎﻥ ﭼﺶ ﺷﺪﻩ !!!
ﺑﮕﻮ ﺑﻪ ﻣﻦ ،،،،،
ﺑﺎﺑﺎﻡ ﯾﺪﻓﻌﻪ ﺯﺩ ﺯﯾﺮﻩ ﮔﻮﺷﻤﻮ ﻭ
ﮔﻔﺖ : ﻣﺮﺗﯿﮑﻪ احمق !!!
ﺭﻓﺘﯽ ﺧﺪﻣﺖ ، ﺧﻮ ﺑﻪ ﺟﻬﻨﻢ !!!
ﭼﺮﺍ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﺭﯾﺶ ﺗﺮﺍﺷﻮ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﺕ ﺑﺮﺩﯼ
شبکه اصفهان یه برنامه ساخته به اسم نفرمایید شام، هرشب ساعت 10 نشون میده، 4تا شرکت کننده داره محل سگ به هم نمیذارن و تنهایی میرن شام میخورن.
شبکه لرستان برنامه درست کرده به اسم بفرمایید شام بعد 4تا شرکت کننده داره که واسه ناهار میرن خونه همدیگه، آخر سر کُشتی میگیرن برنده مشخص میشه.
شبکه استانی کرمان یه برنامه داره هرشب ساعت 10 به اسم بفرمایید دود، 4تا شرکت کنندن میرن یه جا پاتوق می کنن، دود میگیرن بعد به هم نمره میدن.
... شبکه قزوین هرشب ساعت10 یه برنامه نشون میده به نام بفرمایید ... ،4تا شرکت کننده میرن توخونه، دیگه چیزی نشون نمیده بعد میان بیرون به هم نمره میدن
(sm70)نقل قول:
اتفاقا به تاریخ قمری حساب بکنی امروز میشه روز تولدم ، راضی به زحمتت نیستم (sm2)
به چشمبنقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط moein [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی عالی
حالا ی ماجرای واقعی
خانومه اومده مغازم میگه این جنس چند میگم انقدر میگه گرونه / میگم گرون شد / برگشته میگه کردی یا کردن ؟.. هیچی دیگه خودش فهمید چی چی گفته رفت بیرون / (sm59)
ما ایرانی هستیم ، ماه ایرانی و شمسی رو قبول داریم ، عرب نیستیم که قمری حساب کنیم(sm70)نقل قول:
وفتی تو گریـه مـی کـنی شک می کنم به بـودنم (sm50)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
اینو یادت رفت(sm2)نقل قول:
حالا رفاقتی یه تشکر دیگه بکن(sm120)نقل قول:
بی گمان زیباست آزادی ولی من چون قناری دوست دارم در قفس باشم كه زیبا تر بخوانم
در همین ویرانه خواهم ماند و ازخاك سیاهش شعر هایم را به آبی های دنیا میرسانم
گر تو مجذوب كجا آباد دنیایی
من اما جذبه اى دارم كه دنیا را به اینجا می كشانم
نیستی شاعر كه تا معنای حافط را بدانی
ور نه بیهوده نمی خواندی بسوی عاقلانم
عقل یا احساس؟حق با چیست؟
پیش از رفتن ای خوب
ای كاش میشد این حقیقت را بدانی یا بدانم ..
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
چه صدایی داره پرویز پرستویی دکلمه هاش عالین (sm50)
از .....نيه پرسيدند بهترين روز سال چه روزيه؟
گفت: ١٣بدر ...
پرسيدند: چرا ؟؟؟
گفت: آي بچه گم ميشه...!
گفتند: بدترين روز سال چه روزيه؟؟؟
گفت : ١٣بدر ...
پرسيدند : دیگه چرا؟
گفت: بچه بوديم آي گم ميشديم ...!!
وقتي پاره تنت جواب تلفنتو نمي ده لزوما در حال خيانت نيست، شايد گوشي شو جا گذاشته يا نشنيده.
ايني که سوار تاکسي شده و مي گه من کرايه ندارم بدم لزوما گدا نيست، شايد کيفشو گم کرده.
وقتي پولت گم مي شه اوني که مياد خونه تونو تميز مي کنه لزوما دزده نيست، شايد يه جا گذاشتي که يادت رفته.
ايني که داري زخم رو صورت و بازوشو قضاوت مي کني، لزوما لات نيست و شايد توي تصادف اين طوري شده.
ايني که داري زيرلب بد
و بيراه يا فريادشو قضاوت مي کني، لزوما بي فرهنگ نيست، شايد روز سختي داشته...
بياين از امروز قضاوت نکنيم، خود ما هم روزاي سخت داشتيم مگه نه؟
جايزه بهترين ايفا كننده نقش مكمل زن تعلق ميگيره به :
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
صابون گلنار !!!
چی میشد اگه بارون می بارید
ما اهمیتی نمی دادیم
او گفت یکی از همین روزها
خورشید می درخشد
و حق با او بود
این عشق منه
ولنتاین من
و روزها و شب ها
یکی پس از دیگری سپری می شوند
به خودم میگم که منتظر یک نشانه بودم
بعد او پیداش شد
یک عشق خیلی خوب
ولنتاین من
و من او را یک عمر دوست خواهم داشت
و من نخواهم گذاشت حتی یک روز بگذره
بدون یادآوری این که چطور
اون دختر به من یقین داد
تا بتونم پرواز کنم
و منم این کار رو کردم (پرواز)
بدون این که از چیزی بترسم
من می دونم که یکی از همین روزها خورشید خواهد درخشید
و او هم آنجا خواهد بود
این عشق منه
ولنتاین من
چی میشد اگه بارون می بارید
ما اهمیتی نمی دادیم
او گفت یکی از همین روزها
خورشید می درخشد
و حق با او بود
این عشق منه
ولنتاین من
ﺧﺪﺍﯾﺶ ﺑﯽ ﺍﻧﺼﺎﻓﯿﻪ ﻣﺎ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺎ ﺑﻌﺪ ﻣﺮﮔﻤﻮﻥ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺑﺮﯾﻢ ﺟﻬﻨﻢ
ینی میخوای بگی ماجرای من کذب محض بود عایا؟ (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنش سرویس ولی اونقدرها هم انقدرت گرون نبودا (sm70)
حالا کردی یا کردن؟(sm2)
داشم مغازه تو چیه؟
اگه ما ایرانی هستیم پس چرا اکثریت حتا با خداشونم میخوان صوبت کنن و تشکر کنن عربی میحرفن(sm50)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
نقل قول:
باس خواهش بکنی
مُردم از این رهایی در کوچه های بن بست ... (sm50)
دمت گرم دیگه......نقل قول:
رفاقتمون چی شد پس؟؟؟
(چرا گول نمیخوری؟؟؟)(sm30)
بچه ها
اتاق شما هم بو چس میده یا من فقط اینجارو به گند میکشم؟
خسته نباشی دلاور! دمت گرم! (sm2)نقل قول:
ولی حقشون بود میبردیشون انبار!(sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط moein [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در ضمن دیدم لیست آلبوم ص به صورت ناخوانا و با یکی،دوتا اشتباه پخش شده . لیست تراک آلبوم ص از این قراره:
۱.ممدنوبری
۲.قاضی...
۳.ص
۴.آئورلیانو
۵.آلیس
۶.یواشکی
۷.خارتو
۸.خالی
فدا.ش.ن.ل.ع
(sm50)
(sm138)(sm81) چــــــــــــرا؟ زانوت؟ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزت مبارک ننجون مینـــــــــــا (sm127)(sm127)(sm127)(sm10)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
چیزی نمیشه بت گفت جز اینکه عشقی(sm127)
دقیقا بلهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آن کیست که ار روی کَرم با من وفاداری کند
بر جای بدکاری چو من یکدم نکوکاری کند
(sm181)
دوسیب شخص (sm181)
با صدای فوق العاده ی سالار عقیلی
به فکر طولانی بودن شعرا هم نباش... هرچی باشه من میخونمش چون میدونم تو گلچین میکنی واسه اینجا (sm10)نقل قول:
روزا میبندنم به تخت که ترک کنم... شبا هواخوری میدن بهم خدمتتون میرسم (sm120)نقل قول:
الهی (sm74) الان حالت چطوره؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]