من بیو ندادم جایی شایعه ست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من بیو ندادم جایی شایعه ست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم پیشنهاد می کنم کتاب خوبیه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه شما بیو ندادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای در باره لباس عروس حرف بزنیم اصن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کتابا چیه اخه (sm2)
شبهاي سفيد - داستايوسكينقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روياي يك مرد مضحك-داستايوفسكي
Feodor-dastayofskie-Shab-haye-Sepid
آلبرت کامو - بیگانه
Jebran-Khaliel-Jebran-Sheytan
بلی (sm176)نقل قول:
ناپولی دو تا خورد (sm81)
مثل ساده لوحا حرف میزنی (sm50)نقل قول:
اها ایول ، خوندی خودت خوبه ؟؟؟(sm19)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهل حامعه شناسی هستی روح پروتستان و اخلاق سرمایه داری امیل دورکیمنقل قول: