شانس آورد گاگولشو سانسور کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شانس آورد گاگولشو سانسور کردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما نصف شبی میزنیم که قشنگ جذب شه تو خواب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یدفه بگو احمقی دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقایقیِ که وجود داره، دلم بدجوری می گیره وقتی می بینم هنوز خیلیا این حقایق و باور ندارن
مخصوصا کسایی که دوسشون دارم مثل پدرم(sm172)
دنیا دیگه نمی تونه ادامه بده!کاش خدا دست به کار شه
(sm173)این الان واقن خودشه
ممر میخواد نرینه ها ولی خستس ، میفهمی ؟ خسته (sm2)
خیلی با دختر بودن حال نمیکنم(sm59)..اینم خوبه که خنده عشقمه دیگه(sm19)داشتم برنج دم میکردم دیر جوابتو دادم(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم اسکولت کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممل آمریکایی ، ممر ایالیایی(sm2)
معلوم بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایالیایی کجاست دقیقا ؟ (sm2)