کتاب روانشناسی هم دوست میدارم ، بهترینشون چیه ؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کتاب روانشناسی هم دوست میدارم ، بهترینشون چیه ؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملت شب جمعه ای زدن بالا (sm2)
وقتی تصمیم می گیری موهات و کوتاه کنی و کسی نیست بهت بگه اگه موهات و حتی یه سانت کوتاه کردی با من حرف نزن....
موهاتونو کوتاه نکنین!
از ته بتراشین چون به دردتون نمی خورن..
بیچاره اونایی که آنلاینن شب جمعه ای :|
البت من و عشقمم جزءی از شماییم :|
باید بپرسم بهت بگم تخصصم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این چه حرفیه , اون که احمقه منم من اول از همه از خودم شاکیم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم یه روزایی یه چیزایی رُ خیلی سفت و سخت باور داشتیم....به دست خودمون نرسیدیم اینجا که میبینی (sm50)
ولی خب اینجا دیگه برگشتی نیست...نه راه پس نه راه پیش که میگن همینه...ترجیح میدم زودتر تموم شه فقط
احمدم (sm19) چطوری یا بهتری؟
جامعه شناسی میخونی ؟نقل قول:
بعله (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک پاتم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چای داغ میخوریم که سوز باخت بپره (sm50)