(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm74) نوستالژینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان سرچ زدم هنوزم هست (sm77) البته ذخیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره بسکتبال نوین صبح جمعه ساعت 7 (sm74) استاد ابوالحسنی ( البته اون زمان هنوز کسخل نشده بود ) و بنکداران (sm81) چه حالی میداد (sm172) ینی سگ رو میزدی صبح جمعه بیدار نمیشد ولی ما به عشق بسکت تا کجاها رفتیم (sm74)
فلان تو نوستالژی های تخیلینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی های میامی رو نشون میده دوان وید اون موقع بچه ای بود واسه خودش الان دیگه بزرگ شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چمدان دست تو و ترس به چشمان من است
این غم انگیزترین حالت غمگین شدن است
قبل رفتن دو سه خط فحش بده،داد بکش
هی تکانم بده،نفرین کن و فریاد بکش ... (sm50)
پیر شده دیگه فک کنم 34 سالشه ضعیف شده . با جیمز دو تا جام بردننقل قول:
از بس بدی دیدم به خود گفتم
باید کمی بد را بلد باشم
من شیر پاک از مادرم خوردم
دنیا مجابم کرد بد باشم ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]