من برم بازی رو ببینم بین دو نیمه میام می گم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من برم بازی رو ببینم بین دو نیمه میام می گم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیسبوک و بدون ***** باز کردم الان (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای امر کنی میگی بپاچ یا بپاش؟؟؟(sm70)نقل قول:
خیلی دیوثی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی فشار اوردم یه شعر بگم گیر این کلمه هستم چجوری مینویسنش(sm2)
تازه بعدشم باید سراغ ممر برم رخصت بگیرم(sm2)
روحانی مچکریم (sm79)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من در هر وضعیت یه چیزی میگم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای نگارش ادبی چجوری میشه(sm2)؟
درستش میپاشم اما تو شعر و ترانه میپاچم هم دیدم مثل محمد صالح اعلا که فکر کنم میگه "میپاچم ستاره ها رو زیر پات "(sm55)نقل قول:
منم تو نگارش ادبی با پ دیدم ولی هر کی یه چیزی میگه (sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)نقل قول:
(sm2)بنزما لقمه رو جوید و متوئیدی قورتش داد (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)