نوشتم سایت ندارم الان دیگه تایید میکنن ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نوشتم سایت ندارم الان دیگه تایید میکنن ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اشتبا گفتم همون 5 دلار یا 16250 شد درخواست پرداخت دادم ولی نریختن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون امیرنقل قول:
زیبا شیرازی عالی یِ . . . تا حالا نه شنیده بودم . . . (sm50)
منم گوش نکردم...
می میرم از حسادت دلی که دلدار شماست (sm172)
یکی از بهترینهای ابی بعد از انقلاب (sm50)
اگه بخوام ى اهنگ انتخاب کنم همین شما (sm50)
(sm27)
(sm28)
مقاله یِ کوروش یغمایی رو برایِ بارِ سوّم خوندم . . . راکتور هنر ایران کمی پیش از انقلاب با بتن پر شد . . .
خیلی عجیبه . . . (sm29)
منو یادِ پرویزِ صیّاد بزرگ انداخت . . .
از همه بُریده . . . بی ترس . . .
حافظ :
از حشمت اهلِ جهل به کیوان رسیده اند / جز آهِ اهل فضل به کیوان نمی رسد . . .
و یغما گل روئی :
هر روز به قتل می رسم و شعرِ من فقط ، به انتشارِ شعله یِ کبریت می رسه . . .
قلبم درد گرفته . . . (sm50)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
دوستان سلام
من درخواست فیلم همسفر بهروز وثوقی رو داشتم که قبلا یکی از رفقای عزیز زحمت کشید و تو تاپیک فیلمای قدیمی گذاشت اما اون ورژن هم خیلی حذفیات داشت و هم برا اینکه تگ نداشته باشه از سمت چپ تصویر بریده بودنش، خواستم خواهش کنم اگر کسی از دوستان ورژن کیفیت خوب و کاملو بدون حذفیاتشو داره حتا اگه تگ داشته باشه زحمت بکشه و برای دانلود بزاره
(sm142)
بیست هزار آرزو . . . (sm50)
چرا وسایلمون استاندارد نیست بیچاره مردم رفته بودن سفر سوار تله کابین شدند تو رامسر دو نفرشون فوت کردن چه وضعیه آخه اینم از تله کابین و اونم از وسایل شهر بازی(sm81)(sm178)
درد نان است . مفت جان است.(sm50)
ترانهٔ «قصهٔ من»، از آخرین ترانههای سروده شدهٔ هدیه است، که توسط هایده اجرا شد. این ترانه بهنوعی سرگذشت خود اوست و ماجرای دستوپنجه نرم کردنش با بیماری سرطان را روایت میکند. علاوهبر مصداق یافتن این ترانه در مورد خود هدیه، خیلی زود و با مرگ نابههنگام هایده این ترانه در مورد خواننده اثر نیز مصداق یافت. در یکی دیگر از آلبومهای این سال آلبومی با صدای هایده، ستار و مهستی منتشر میشود. از هایده در این آلبوم «نرگس شیراز»، و «قصهٔ من» منتشر شد. لیلا کسری در ترانهٔ «قصهٔ من» داستان زندگی خود را بازگو میکند (ماجرای درگیری با سرطان و عملهای چندگانه لیلا کسری).
مثل باد سرد پاییز غم لعنتی به من زد حتی باغبون نفهمید که چه آفتی به من زد رگ و ریشه هام سیاه شد تو تنم جوونه خشکید اما این دل صبورم به غم زمونه خندید آسمون مست جنونی، آسمون تشنه خونی آسمون مست گناهی، آسمون چه روسیاهی اگه زندگی عذابه، یه حباب روی آبه من به گریهها میخندم میگم این همش یه خوابه آسمون تو مرگ عشق و توی یاخته هام نوشتی این یه غمنامه تلخه که تو سر تا پام نوشتی من به لحظه شکستم اگه نزدیک اگه دورم از ترحم تو بیزار که خودم سنگ صبورم آسمون تیشه ت شکسته من دیگه رو پام می مونم منو از تنم بگیری تو ترانه هام می مونم
(sm172)
(sm88)
تنبلی خصلتی است که باعث می شود شخص با دست خویش گور خود را بکند (sm50)
(sm331)
بختِ منِ مست ،
زد به دلم دست
دست به این مست مزن ،
چون شکننده ست ... (sm111)
سریالی که دارم ادامه اش رو می بینم . . . (sm74) . . . Grey's Anatomy
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
حالا با چی دانلود کردی 4gنقل قول:
نوشته اصلی توسط saleh khorasane [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
- (sm2)
به چی میخندی ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm74)
(sm1)
با یه شمشیر مرده تو دستش می گه از راه بر نمی گرده . . . (sm50)
دل خنک می کنم تو میدون با . . . (sm50)
بمباران گوئرنیکا . . . پشت بندش نقّاشی یِ پیکاسو . . . (sm50)
اسم شعرِ " سگ هار " در واقع " گوئرنیکا " بوده . . . (sm50)