(sm118)Ramtin-Gharavi-Demo(sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)Ramtin-Gharavi-Demo(sm118)
بابا من از توابع هستم توابع بالا ، با اکبر اینا که توابع پایین بودم از روی بوم در ارتباط بودیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد این هفته میخوام به حرفت گوش کنم ، چه تیمایی ببندم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند درصد من فیفتی فیفتی ؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نيچه و شاهين که نشدن ملاک و سند! يعنی هيشکی نميشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم چه چيزی ميتونه باعث بشه که ی نفر اينقد نا اميد باشه اينقد خنثی بشه فقط اميدوارم هرچی هست برطرف بشه،هر چقدر هم دير اما بالاخره هر طور که شده برطرف بشه
همون قرون وسطایی چی میخونی ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخته نری خایـــــــه بسوزونی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قابل ـتو نداره... دختره رو هم نگهدار از قدیم گفتن از دست نکرده بگیر بده دست کرده (sm2)
پ.ن: لطفا شما هایلایت نکنید دوست عزیز با خودش بودم (sm59)
آبروی مجمع رو بردین هر سری قمار کردین باختین
چون تویی یه هارد برات میفرستم (sm120)نقل قول:
(sm31)نقل قول: