دیگه چرا؟ (sm19)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه چرا؟ (sm19)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه افسرده ایم تو این مجمع (sm2)
کسی که حرف دلش را نگفت !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بودم
دلم براى خودم تنگ مى شود، آرى ...
در انتظارِ فصل پایان ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البومو نگرفتی
خیلی گرفتارم از دیشب نمیتونم برم بگیرم
بخند به روي دنيا دنيا به روت بخنده بزار که رنج و غصه بار سفر ببنده (sm134)(sm120)نقل قول:
اتفاقا این بدافزار چونی دیشب میگفت میلاد کجاست نیستش
هر کیو گفتیم آدمه نذاش دو روز پای حرفمون بمونیم(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها!?؟!