تا سعیدُ نگیرن ول نمیکنیا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تا سعیدُ نگیرن ول نمیکنیا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وات د فاک چرا فحش میدی دیوث (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیمارو بچین بگم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه میکنی احمدو؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین ناپولی کارمو خراب کرد (sm81)
مولانا بینظیره ،چشم رهی در دستور کار قرار دارد (sm50)نقل قول:
البته با مشورت پدر کتاب انتخاب میکنم
هر از گاهی هم عبید زاکانی بخون (sm120)نقل قول:
دنبال چی میگردی؟؟ همه چی درون خودتِ.....اینا اموری خارج از ادم نیستن...ملاک و سندی معتبر تر از خودم؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیشه دیگه....گفتم بهت به شرایطی هست به معنای واقعی نه راه پیش داری نه راه پس....فقط باید تموم شه همین
ببخش پر حرفی کردم سرتُ درد اوردم (sm50)
شنبه 3 آباننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
15:15منچسترسيتي-وستهام
17:30هال سيتي-ليورپول
17:30استوكسيتي-ساوتهمپتون
17:30آرسنال-ساندرلند
17:30کريستال پالاس-وست برومويچ
20:00لسترسيتي-سوانسي
يکشنبه 4 آبان
17:00اورتون-برنلي
17:00نيوکسل-تاتنهام
19:30چلسي-منچستريونايتد