خیر دلیل شما مورد تایید واقع نشد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خیر دلیل شما مورد تایید واقع نشد(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فربد (sm54)
کوفت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازخرید نیاز به دلیل نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه بازخرید بشی.. این دوروبرا پیدات بشه میگم بگیرن چوب تو استینت(البته موادبانش) کنن(sm2)نقل قول:
سه رکن اساسی برای لذت بردن از موسیقی
1. کیفیت موسیقی بیت ریت - bit-rate
2. کیفیت خروجی صدا - Speaker
3. نرم افزار مناسب با کاربرد آسان وعین حال خروجی قوی
آهنگ مسلخ توسط خود محسن چاووشی اطلاع رسانی شد که پخش نمیشه برادر .. تفاوت زیاده..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عضو هیئت مدیره ام میتونم همین الان دستور بدم دیگه با در کیونی بندازنت بیرون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازخرید بشی باید بری ادامه بدی(sm2)نقل قول:
علامت سوال 70 درصدنقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چک کن مورد پسند بود بگو
خب تا اونجایی که من از دیگران شنیدم فرمت flac تفاوتش فقط تو اسپیکرا و هدفونای حرفه ای و خفن مشخص میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس خوبیه با فرمت flac رو من با ساندباری که قابلیت پخش فرمتهایی مثل Dolby TrueHD و DTS HD Master داشت تست کردم تقریبا با mp3 320 هیچ فرقی نداشت
اما بالاخره mp3 320 در مقایسه با 256 هم باید یه فرقی بکنه چه برسه به 128! نمیدونم لابد گوشای من ایراد داره (sm14)