هه هه سلام
نمایش نسخه قابل چاپ
هه هه سلام
دلــــــــــــــــم گرفتــــــــــــــه پــــــــــرم از گـــــــــــریـــــــــــ ـه (sm81)
امیر بیا اینجا کارت دارم پیام خصوصی دیگه نمیفرستم
میگم میشه سرور بخرم چقدر حداقل سرعت پایین ش چقدر میشه از کدوم سایت باید تهیه کنم
چه جوریه اصلا میتونم بخرم با سرعت بالا باهاش آپ کنم یا نه ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهندسين براي سرعت اينترنت ايران راه حل جديد پيدا كردن :
ﮐﺎﺑﻞ ﻣﻮﺩﻣﻮ ﺧﻢ ﮐﻨﯿﺪ، ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﭘﺸﺖ ﺳﯿﻢ ﺟﻤﻊ ﻣﯿﺸﻪ ...
ﺑﻌﺪ ﯾﻬﻮ ﻭﻟﺶ ﮐﻨﯿﻦ ! ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺑﺎ ﻓﺸﺎﺭﻣﯿﺎﺩ ﺗﻮ ﻣﻮﺩﻣﺘﻮﻥ ﺣﺎﻟﺸﻮ ﻣﯽ ﺑﺮﯾﺪ
ﺗﺬﮐﺮ : ﺳﯿﻤﻮ ﺯﯾﺎﺩ ﻧﮕﻪ ﻧﺪﺍﺭﯾﺪ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﻓﺸﺎﺭﺵ ﺧﯿﻠﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺷﻪ , ﺑﺘﺮﮐﻪ ﮐﻒ ﺍﺗﺎﻗﺘﻮﻥ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺘﯽ ﺷﻪ !!
(sm2)
(sm111)
دوستای گلم هر کس هر کاری ,سوالی , حرفی , درخواستی از من داره که گذاشته واسه بعد لطف کنه هر چه سریع تر بگه همین امشب (sm120)
درخواست پول هم باشه بگیم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدهکاری یا طلب کار؟؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30) ریدم تو این اینترنت
همینطوری دستی میخواستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من وقتی نت دایال اپ داشتم اینو خوندم از کجا میاری (sm2)نقل قول: