بهترین کار آلبوم از نظر من
بی سرزمین ...
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین کار آلبوم از نظر من
بی سرزمین ...
شال گردن
تخیلی ترین کار آلبوم
ترانه ی آهنگ جدید کامران و هومن نمیدونم مال کیه ولی خیلی زیباست
کلا فضای مجسمه تاریک تر بود
خب پروژه فوکی ساخته شد به سرعت سینجولی .. :l
این آهنگ کامران و هومن منو یاد ترک آهنگ من انداخت
سه چهار سال پيش با اين دختره آشنا ميشه ( آنچنانی ) . زن اولش ( دکتراي روانشناسي داره از خالج ) ازش طلاق ميگيره ( جار و جنجال ) و تقاضاي مهريه ميکنه ( با اینکه احتیاج نداشته ) ! اينم خونشو ميفروشه و بعدشم که سکته ميکنه و ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسرش که خارجه به خاطر همين موضوع باهاش قطع رابطه کرده ! خودش گفته مريض که شدم يه زنگ نزده !
حالا هم دختره شده پرستارش و خرجش رو هم میده !!!
طرف میگفت خوب میشه مرتیکه قرمساق خیلی بد کرده با زن اولش ، قبل سکته خدا رو بنده نبوده
کلید اسراریه واسه خودش
کلید اسرار ، این داستان : رضا رویگری
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیر کشف کردی ولی خوب کشف کردی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فیلم خوب ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان گرفتم و گوش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]