کدوم شبکه بود - گفته که صدا و سیما دیگه حق نداره کاراش رو پخش کنه !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم شبکه بود - گفته که صدا و سیما دیگه حق نداره کاراش رو پخش کنه !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خشی ، خشی ، گل ِ ناز من
شبا پیش منصور ِ من
خشی آخه به کی بگم من
خاطرخواتم منم من
خشی ، خش ناز آتیش پاره ، داره از دستام میپره
خشی آخه جون ِ منو جون تو ، امشبو بیرون نرو نــــــه امشبو بیرون نرو
السید فیت فامیلِمنِه - خشی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط پورو نشی ها اونقدر ها که فک میکنی ناز نیستی (sm2)'
نسیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به امید باخت امروز کیسه هستم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده (sm1) اینقدی که من با این آلبوم خاطره دارم ، هیچکی ندارهنقل قول:
تو این عکس لوگوشم معلومه اگه میخوای بفرستی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ok الان میفرستم براش
خیلی ، خیلی زیاد با کیفیته این آلبومنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hineni, hineni
I'm ready, my Lord
(sm74)(sm81)