بعد از خوشحالی بعد گلش مقابل ایران زیاد محبوب نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد از خوشحالی بعد گلش مقابل ایران زیاد محبوب نیست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید ولاسکو رو بیاریم واسه تیم ملی فوتبال(sm120)
این چرا اینجوری شده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقتی با اون دوس دخترش که از بچگی بودن نامردی کرد گند بازیاش شروع شد
یادم نمره بازی ارسنال - بارسا 2.2 شد با پای شکسته چجوری اون پنالتی رو محکم زد (sm74) الان این مسخره بازیا چیه نمیدونم دایو هم که (sm25)
مکتب لاماسیا (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر مربي تيم ملي اسپانيا يك ايراني بود احتمالاً بد بودن شرايط اردو ، بازي تداركاتي ، زمين كج، داوري، آب و هواو .... رو مقصر ميدونست اما دل بوسكه گفت:
" - من هر كاري از دستم بر بيايد براي فدراسيون و فوتبال كشورم خواهم كرد.
- نمي خواهم مايه آزار و اذيت باشم ، فدراسيون هميشه خيلي خوب با من رفتار كرده است و من بي هيچ قيد و شرطي از آنها حمايت خواهم كرد، اما اگر وجود من باعث ناراحتي باشد از تيم ملي خواهم رفت.
- ما هنوز يك بازي ديگر داريم و مقدماتي يورو نيز در پيش است و مهم اين است كه فدراسيون به بهترين نحو به كارش ادامه دهد.
- در خصوص بازيهايمان ما كنترل كمتري روي بازيها داشتيم و تيم ضعيف تري بوديم و كمتر از مواقع ديگر دست به خطر ميزديم.
-سطح همه بچه ها پايين تر از چيزي بود كه بايد باشد.
- كادر فني هم ممكن است در برنامه ريزي هايش اشتباه كرده باشد، اگر موقع تمرين به من ميگفتند قرار است چنين اتفاقي بيفتد محال بودباور كنم .
- ما بازيهايمان را باختيم چون تيمهاي مقابلمان از ما بهتر بازي كردند.
- ما جام جهاني را از دست داديم چون سطح بازيمان از شيلي و هلند پايين تر بود.
- ما با تيم ٢٦ روز تمرين كرديم و اين اردو از بهترين هايي بود كه تجربه كردم.
- هنوز براي آينده تصميم نگرفته ام، من تازه وارد نيستم و با روند كار آشنايي دارم .
- بايد با در نظر گرفتن سود و منفعت فدراسيون و همين طور فوتبال كشورمان تصميم بگيريم."
.......آقاي دل بوسكه صرف نظر از اينكه دلايلت براي دوستداران فوتبال اسپانيا قابل قبول باشه يا نه ، از متانت ، افتادگي و مردونگيت براي قبول مسؤوليت شكست و حمايتت از عوامل مرتبط با خودت خيلي خوشم اومد و ارادتم بهت چند برابر شد......
منبع : روزنامه خبر ورزشي يكشنبه ١٣٩٣/٠٤/٠١ صفحه ٩
(sm25)
کریس رونالدو: هرگز فکر قهرمانی در سر نداشتم
(sm70)(sm70)
من نمیگم نمیره میگم لینک شدنش به منچستر مزحکه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منچستر کلی سوارخ داره که اول باید اونا رو برطرف کنه بعدش منچستر 60 ملیون بده کاوانی (sm30)
فرگسون خدا بیامرز میگفت تنها بازیکنی که 60 ملیون میرزه کریس رونالدو
این بارسا و رئال هم ریدن به پرمیوم لیگ تا یه بازیکن اقای گل میشه میبرنش
سرمربی آرژانتین یه جور میگه
با مسی همه چی امکان پذیره
که انگار مسی تن تاکه....والا(sm120)
.
.
.
شماره ی مادر مسی00789472312
شماره ی مادر داور0032668882
اینارو داشته باشین شماره ی عمشم الان گیر میارم
.