پیمان تو ایران جواب نمیده (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیمان تو ایران جواب نمیده (sm30)
عزیز اکثر دوستان در این فروم اخبار شما رو قبول دارن پس برای اونها هم که شده ادامه بده .. ولی این حق هم برای معدود نفراتی مثل من باقی بزار که نسبت به اخبارت شک داشته باشن..قرار نیست همه مثل هم باشن .. ناراحت شدن نداره که ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه پیمان جان با اسپیکر صد هزارتومنی هم دقیقا مشخصه تفاوتنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره منم طبیعتا با این وضع آلبوم بیرون دادن را نمیپسندمنقل قول:
نوشته اصلی توسط / Pouria / [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقدیر اصلا حس یه آلبوم واقعی را نداشت
به مینی آلبوم بیشتر شبیه بود
عجیب با حرفم موافقی (sm77)
فرستادم
شما مختارید قربان و میتونید از منابع موثق موجود اخبار رو دنبال کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من خسته شدم . هستم اگه دوستان سوالی داشته باشن ولی دیگه خبر نمیزنم
اهنگ جدید کی میاد؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نزدیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خبر نمیخواد اصلانقل قول:
باشه سوال میپرسیم
تنظیم آهنگ با کیه(sm59)