(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm98)
کدوم گروه میاید؟
(sm70) به افتخار همین تاریخ انتشار البوم رو اعلام میکنن
فردا می گه (sm70)
(sm27)
لینک سایت پوستر ها حامد و شهاب رو میدید
(sm10)
فردا صید ریلیز(sm132)
نمیخواد دیگه
خودم پیدا کردم (sm3)
امیر چند تا کاور از آلبوم های شجریان دارم بدردت میخوره بذارم(sm174)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشالا لایک 5 هزارم و 10 هزارمی هم به همین زودیا خودم میزنم (sm120)
فرصتای بهتری هست (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)کی پس تاریخ میدن(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف غلومی زودتر دست جنبوند و الا جا داشت به مناسبت این اتفاق امشب مصاحبه اختصاصی با "هرمز شجاعی مهر " رُ ریلیز میکردیم (sm2)(sm2)
صبور باشید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فول آلبوم دارم ولی نمی تونم آپ کنم(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبوریم کمه بیقراریم زیاده (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از روز و ماه و سالِ تنهایی
جز فصلِ رفتن چیزی یادم نیست
خواستی فراموشم کن اما من
غیر از تو اصلا چیزی یادم نیست
حال ادمو بهم میزنه این مسئول اموزش لاشی(sm3)
پایان نامه ترم قبل برداشتم اماده و تحویل دادم برداشته که دیر شده حذف میکنم و این ترم باید دوباره بردای(sm3)
باز خوبه به استاد زنگیدم گفت مشکلی نداره نمره تونو گذاشتم چرت میگه (sm3)درستش میکنم(sm3)
اندکی صبر سحر نزدیک است (sm111)نقل قول:
(sm70)از شعرهای مُوزِن بگونقل قول:
من باید چکار کنم؟ منُ باورت بشه؟(sm98)نقل قول:
اهنگی با مضمون زمستان(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانوی برفی دگردیس(sm169)
bailando (sm171)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
کتابو خریدی بالاخره ؟
خیلی وقته(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند سال پیش خریدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت پایین
سرعت دانلود 32
آپلود رو نمیدونم
تو وصیت و صبحانه که غزلیات چند جا جز داریم ولی فکر نکنم اینا باشه (sm70)
اقا یه فلش سیلیکن پاور دارم / دیروز تو ضبط ماشین داشت میخوند یهو قطع شد /
حالا میزنم لپ تاپ درایوشو میشناسه اما بالا نمیاره /
چه کنم؟
8 گیگه
سوخته(sm120)
ویندوزتو عوض کن(sm120)
(sm2)
پیج مشکلات جسی(sm59)
لینوکس نصب کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از یِ عمر بطور اتفاقی فهميدم بنيامين ميخونه:جشن تولد مرگمو برای تو....
نه اينکه:جشن تولد مريمو برای تو....
ينی هميشه من تو معنی اين شعر ميموندم آخرشم خودم و قانع ميکردم که مريم دخترشه لابد (sm120)
(sm120)نقل قول:
طرفداری پیش بینی راه انداخته(sm120)
(sm2)(sm2)(sm2)پس اون من من من من رو چی فهمیدی یا اون قهوه میز چنگال پارچه دستمال ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]