پست آخر شادمهر (sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
نمایش نسخه قابل چاپ
پست آخر شادمهر (sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)Mikham Beram
به به جیگرم حااال اومد با این پست(sm118)(sm127)
تو زندگیم یه دنیایی ، یه کابوسم ، تو رویایی
یه پاییزم ، تو بهاری ، من یه مرداب ، تو دریایی
(sm10)
دوباره دلم واسه غربت چشمات تنگه
دوباره این دل دیوونه واست دلتنگه
وقت از تو خوندنه ستاره ی ترانه هام
اسم تو برای من قشنگترین آهنگه
(sm74)
دلم این تنگ غروب خیلی غمگینه برات(sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی اسم تو میگشتم
ته یه فنجون خالی...(sm127)
کار جدیدی از وحید پویان با تنظیم سعید زمانی با ترانهای از محسن شیرالی. من که دوسش داشتم
مصاحبه جدید امیر تاجیک و صحبتی راجب شادمهر( دقیقه ۶)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا شادمهر هیچ خبری ازش نیست؟؟ نه آهنگ بی کلامش پخش شد نه نقطه ضعف پخش شد نه خلیج فارس
مدیریت پاچیده انگار!(sm70)
شادمهر اصلا ادم خوش قولی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ بی کلام احتمالا لغو بشه
کلا هر چی تنظیم خودشه لغو میشه
(sm120)
منتظر یه سورپرایز خفنم. یه چیزی در حد انتخاب، عادت که بعد از مدت ها داد بیرون و ترکوند...
البته با این وضعیت خیلی بعیده ولی بازم امیدوارم (sm172)
شادمهری که میشناختیم وجود نداره دیگه
الکی هم منتظر نباشید
همون کارای قدیمیش رو گوش بدید
هموم دمو های لو رفته ذو
با همون عشق و حال کنید(sm25)(sm25)(sm25)
(sm50)
خدا رو شکر خوبیش اینه هیچوقت واسه من قدیمی نمیشه آهنگای قدیمش(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا کجا میشه کنار تو نبود
تا کجا میشه تورو ادامه داد (sm74)
پی اسم تو میگشتم ته یه فنجون خالی
دنبال یه طرح تازه...یه تبسم خیالی
پشت صحنهی نقطه ضعف اومد خودش نیومد!!(sm2)
این گلیم باف انقد پول خورده چقد خرس شده(sm120)
منم به همین فکر میکردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm142)
آهنگ بی کلام شادمهر مراحل آخر تولیدش داره طی میشه و به زودی پخش میشه
از کجا میدونی بلانقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی رو گیر اورده روزگارشو سیاه کرده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ وحید پویان، تنظیم میلاد هاشمی، شادمهر توش فوت کرده(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما، پیمان، حسین این آهنگ خیلی قشنگه گوش کنید فکر نمکردم آهنگسازش ایرانی باشه
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم خود فرشباف تور کردهنقل قول:
چقد آشنا بود، کجا شنیدم :/نقل قول:
مرسی مرسی(sm10)
باز کامینگ سون نقطه ضعف دادن
ممنونم فربد جان (sm93)نقل قول:
(sm10)
آهنگ بین نیمه مسابقات جام جهانی شبکه سه بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط nimamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ بودنقل قول:
رامین جوادی هم اهنگهای بهترین سریال دنیا گیم اف ترونز رو ساخته
اصلا ایرانیا استعدادشون خوبه