(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
به عنوان يک پرسپوليسى بايد بگم از حال این روزاى استقلال متأثرم و حیف ناصرخان و منصورخان که رفتن و جاشونو به یه مشت شارلاتان دادن..
(sm27)
(sm50)
چه زخمی جا مونده
رو دل وامونده (sm50)
خدایا مرسی عشقمو آفریدی
خدایا **** عشقمو آفریدی (sm51)
- (sm50)
(sm50)
روزگارمون شده مثله مدادِ سفید تو جعبه مداد رنگیها
تنها و بی مصرف ;(
اونی که جون میده برات ،
آره منم ، آره منم ... (sm50)
سهند اونجا که خدایا عشقمو افریدی رو می خونه اگه دقت کرده باشی ی ریز صدا میاد که می گه اوکی اوکی صدای خ دا هست؟(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بغض عمو داریوش پلی می شود...(sm50)
تمام بغض قناری ها صداتو ترسونده(sm1)
خیلی ممنون بابت اینکه تایپک کیفیت کاست فرزاد خادمی رو حذف کردی قربانتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بی ماری و استاد همه دارن سواستفاده می کنن و بهش ضربه می زنن(sm172)
این گلپا هم در زیر اب زنی و فروختن دیگران سابقه داره
س ک س ینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
***** شده بود (sm120)
منم همین فکرو میکنم...انگار خدا میگه باشه باشه فهمیدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ف ی ل ت رنقل قول:
عجب گیری افتادیم (sm25)
منظورتو فهمیدم (sm120)
دلم کسی را می خواهد؛
که شب ها به من بگوید :دوستت دارم...
و روزها آنرا ثابت کند...!!
بعد مدت ها از ى اهنگ مجاز داخلى خوشمان امد(sm50)
از دیوانه ای پرسیدند چه کسی را بیشتر دوست داری؟
دیوانه خندیدو گفت: عشقم...
گفتند: عشقت کیست؟
گفت: عشقی ندارم!
خندیدند و گفتند: برای عشقت چه کارهایی حاضری بکنی؟
گفت: مانند عاقلان نمیشوم، نامردی نمیکنم، خیانت نمیکنم، دروغ نمیگویم، تنهایش نمیگذارم.
به او گفتند: اگر عشقت تنهایت گذاشت، بی وفایی کرد، خیانت کرد چی؟
اشک در چشمانِ دیوانه حلقه بست و گفت: اگر با من اینکار را نمیکرد که دیوانه نمیشدم...
حريق سبز از هزار و يک شب و عطر تو و با تو بالاتره!! الان دارم مى بينم
شروع رى دن ابى جان با شوبرت(sm50)
(sm50)
آهنگِ ماه پیشونی یِ خانوم گوگوش رو باید برایِ سال ها و سال ها ، دو باره و دو باره کشف کرد . . . (sm50)
گوگوش - واروژان - ایرج جنّتی عطایی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm29) (sm148) (sm29)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می دونم کاور و کپی از ی جایی هست اما اهنگی هست که حداقل تونستم ی بار کامل گوش بدم و چند بارم تکرار کنم!(sm50)
یاد سال های 89-92 دوران عاشقیت( خریت) (sm74)
(sm50)
عاشق این آهنگم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه میگفت منو تو فقط دوستیم نه چیزه بیشتری، از نظره من که اینطور نبود من با تمامه وجودم باهاش حرف میزدم اون تمامه وقتشو با من حرف میزد حتی از باشگاه،خواب،دیدن سریال مورده علاقش و بیرون رفتنش میگذشت تا من ناراحت نشم و همیشه باهم حرف بزنیم، کلی بگم فقط موقع غذا خوردنو خواب و باهم صحبت نمیکردیم که البته یا فکرمون یا رویامون تو ذهته هم بود فکره این که یه روز بخوایم سرد بشیم برامون مثه یه جک بود یعنی واس اون من میدونسم که یه روز بخاطر یه نفر دیگه ترکم میکنه چون ما فقط دوست بودیم...
نمیفهمم آخه این که یه دوستیه ساده نبود ما تو دلمون تو وجودمون ماله هم دیگه بودیم وقتی داشتی وابستم میکردی یادت نبود که ما فقط دوستیم نه چیزه بیشتری؟
دوستیه هیچ دختر و پسری که به اندازه ما وابسته بودن معمولی نیست...
حامی هم اینو تو آلبوم بوی گندم خوب اجرا کرده...اونجا که گوگوش میگه مرد من،حامی میگه خوب من (sm50)نقل قول:
تنظیم ناب واروژان اما چیز دیگس (sm50)
وقتی بهت میگم میخوام صداتو بشنوم یعنی حالم خیلی بده انقدر بد که به ندیدنت هم قانع شدم و فقط میخوام ملودیه صداتو بشنوم انقدر بد که حتی صدایه نفس کشیدنت بهم انرژی میده ولی خب تو همیشه کارت این بوده که هرچی برام خوبه رو ازم دور کنی،ولی باور کن گفتنه یه کلمه انقدر غرور نمیخواد که باهاش منو له کنی...
ما هنوز بلد نیستیم نامرد باشیم !
نامرد اونه که سر موقع نامردی کنه
نه همیشه ...!
مسعود كيميايي
ولی خدایی هرچقدرم نسبت به یکی بیتفاوت باشین، یادتون نره یروز با عشق نگاش میکردین یادتو نره چقد سعی میکرد خوشحالتون کنه، حرمتا رو نگه داریم :)
بدترين حسی كه ميشه به يه نفر داد اينه كه كاری كنی که حس كافی نبودن بهش دست بده بعدش تو راحت رد ميشی ميری ولي اون تا آخر عمر از خودش ميپرسه مگه من چی كم داشتم...
ساسی و سهند شما ها سر در میارن این دروس اختیاری یِ واحد های دانش گاه رو حتماً باید پاس کرد !؟
مدیریت بازرگانی 6 واحد اختیاری داره که جمعاً میشه 143 واحد .
تویِ نت درست و درمون نه نوشته . . . یه جا نوشته باید 133 تا پاس کنی . . . (sm29)