فک کنم رفتی قسمت اکو لایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اکو اقتصادی
نمایش نسخه قابل چاپ
فک کنم رفتی قسمت اکو لایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو اکو اقتصادی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اینجوری که تو میگی یعنی دیگه ازین بهتر نمیشه عالیه
فقط به طور دقیق نوع سرویس رو بگو که من اونو سفارش بدم
پراکنده نویسی میکنم ، نمیتونم روی یک موضوع فوکوس کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب اینکه خیلی خوبه من نمیدونستم خلاصه یه چیزی کوفتی داشته باشه شرکته بکنی توش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Operational Status G992.5 Upstream Speed 511 kbps Downstream Speed 6143 kbps
یافت شد الی
کدوم گوری میخوای بری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کارا چیه هر روز یکی میگه میرم
بیشتر از 4 گیگ نیست خب !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش یک شب به بعد احتمالا برداشته بشه . یک سوم یا نیم حساب کنن . پارس آنلاین و خیلی از شرکتای دیگه ورداشتن حجم رایگان شبونقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب گفتم تا سرویس 4 مگ فرقی نمیکنه چی سفارش بدی چون سرعت دان همش یکی هستش اگر مبلغش اوکی بود برات خب سرویس بالاتر بگیری اپت بهتر میشه و حجم دانلود شبانتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چون اپ ندارم 128 گرفتم سه ماهه دیگه شش ماه یا دوازده ماه میل خودته