خب از اون نظر منم مشکل دارم الان پی سی که پره.لب تاب که پره.اکسترنال که پره.باز باید برم یه 2 اکس بخرم ولی اونم به 1 سال نمیکشه(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خب از اون نظر منم مشکل دارم الان پی سی که پره.لب تاب که پره.اکسترنال که پره.باز باید برم یه 2 اکس بخرم ولی اونم به 1 سال نمیکشه(sm2)
اینو که زیرنویسش خوبه منم از 30نما گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اینقد دان کردیم خل شدیم رفت نیگاهم نمیکنم
والا من یادم نمیاد چه فیلمی بود زیرنویش همینا بود فقط و گرفتم.اینقدر دری وری و اشتباه داشت که فیلمو بیخیال شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پول مفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشت ** مغزو و عمله افغانی فرستادن بخاطر عسلام و پوچ گرایی دینی شون حالا تا اخر عمرم از بودجه مملکت میدن اینا بچه هاشون کنکور استخدامی و این قصه ادامه دارد
این چیزا ادمو قلقلک نمیده ضمن اینکه داستانش همون مظنون خودمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دختره تو دد ریس اولی بود با جیسون.خوب گوشتیه(sm2)
منکه زیاد سریال نمیبینم ببینمم معروفا رو میبینم اینو فقط خواستم پرزنت کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی هنر کنم همین بروکلین ناین ناینی که دارم میبینمو برسم به قسمتای جدیدش