امشب مبلغ برد و باختام یر به یر شد ...هر چی بردم شبای اول باخته بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
امشب مبلغ برد و باختام یر به یر شد ...هر چی بردم شبای اول باخته بودم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رید به شب حمعه(sm3)...بریم فرم بزنیم واسه شنبه(sm128)
زیاد تخیلی نباشه مثلا فیلمای تونی جا استیون سیگالنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم بینم بردم یا نه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه باخته هات به 300 که نمیرسیدن(sm120)
فکر کنم سود هم داشت برات(sm120)
طلا تو مشتم بود(sm25)
ها تراز مثبت شد ولی نه زیاد(sm120)نقل قول:
ایول .. تسلیم نشو(sm118)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ب جان مادرم تا قطره آخر میجنگم(sm142)نقل قول:
تو اوج خدافظی کنم(sm120)