چه سریع ویرایش کردیانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول نوید جونم
نمایش نسخه قابل چاپ
چه سریع ویرایش کردیانقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول نوید جونم
مگه تا حالا غیر از این فکر میکردی؟ همونه دیگه!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=mojtaba00222;405718]اتی که خیلی بی معرفته به نظر من دس مینا خانم رو از پشت بسته
یادش به خیر یه سوبرا بود میومد یه سلامی میکرد الان که.......(sm50)
/QUOTE]
چرا بی معرفتم مجی؟ (sm172)
به خدا نمیرسم سر بزنم
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع... کم از مینا نداره... تا اهواز اومد پشت در خونه ـمونم اومد زنگ زد فرار کرد (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من عجله دارم باس سحر نشده برم حموم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینور و اونور نداره !!
یکی مونده به اخره دقیقا
ینی چی همونه الان!؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
99% کسایی که تویه بچگیشون میخواستن خلبان و دکتر بشن
هیچ گهی نشدن =))
ﺑﯿﺎ ﺳﺮﺷﻮ ﺑﮕﯿﺮ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(ﺩﮐﺘﺮ ﺷﺮﯾﻌﺘﯽ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻦ ﺳﻔﺮﻩ ﺍﻓﻄﺎﺭ)
چرا نقش زنرو بهم دادی؟! (sm35)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همون شیخ قبلیمو میخوام! (sm81)نقل قول:
(sm59)نقل قول: