یکی از یکی منگل تر
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی از یکی منگل تر
یوزر منم عوض کن بی زحمت بنویس رسول دیزاین (sm120)
یکیو بذار سرتق اون یکی هم بشرویه
(sm3) عسلام که کریوش اینجوری ریده اصن چرا فیس قیژتره
خب لاشی من کی ازت یوزر پسورد خواستم(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کی گفتم ماله من نود 32 هستش(sm25)
سرگیجه های بعد از نوشیدن شرابی (sm50)
خو برو یقه ی اون بگیر من چیکار کنم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو یره(sm59)نقل قول:
ایکر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونم از تو منگل تر رفته سیسکو خونده فک کرده چه منگلیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)پیشنهاد اضافه شدن زنگ موسیقی در مدارس ! علما بفهمن فتوا میدن مدارسو به اتیش بکشین اینم از مزیتای عسلامه هنر دوسته
من می خوام برم بخونم(sm59)نقل قول:
باوووو من فقط از بچه ها پرسیدم کی یوز و پسورد اسمارت سکیورتی داره همین دیگه بعدش رو نمیدونم که چی شد من رو با اون اشتب گرفتی(sm50)
کریو می خوام بگیرم
کجا خوبه
حالا ببین کی از کی منگلتره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کنسرت علیرضا قربانی وسالار عقیلی نمیذارن برگزار شه حالا تو مدارس میخوان موسیقی پخش کنن
یکی از آشناهای ما سرکلاس 10 سال پیش شجریان پخش کرده بود توبیخ شد (sm2)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم اگه بچه مایه دار بودم و از شب تا صبح جلو پی سی ولو بودم نمیرفتم دنبال این چرت و پرتا (sm3)
دیوثا شما از زندگی دیگری چیزی نمیدونین دری وری نگین (sm98)
تو هم نمیدونی پس دلیل نمیشه دخالت کنی(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورم منم الی بود نه کس دیگه(sm98)
(sm205)نقل قول:
بچه ها با هم دوست باشین (sm19)
جریان چیه(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته ام مثل جوانی که با دمپایی فوتبال بازی کرده (sm50)
این دیالوگ نویدِ تو چرا میگی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته ام مثل جوانی که از ج زدن خسته شده(sm2)نقل قول:
چیزی به دهنم نرسید دیگه ! دیدم بچه میخوان دعوا کنن گفتم جو رو آروم کنم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) خسته نباشینقل قول:
جمعه(sm3)
کار خوبی میکنی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز اومدی فتنه بپا کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنبه(sm3)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر سرم میخوام نقش ریش سفیدُ ایفا کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامت باشی(sm2)نقل قول:
تو کنکور دادی امسال؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرسیدم دولتی بخونم به نظرت بخونم واسه آزاد یا سال دیگه؟ با توجه به اینکه گرایشا میره اونور(sm3)
(sm3)نقل قول:
نه اومدم روح ماهتو ببینم همشهری(sm3)نقل قول:
جمعه(sm3)نقل قول:
بازم کار خوبی می کنی(sm51)نقل قول:
(sm192) این دختره چقد اشنا میزنه
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]