آلبوم enrique پلی (sm120)
finally (sm118)
(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
آلبوم enrique پلی (sm120)
finally (sm118)
(sm120)
کامنت یه رئالی توی یکی از پیج های هواداری رئال(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم از اين آهنگِ بهم ميخوره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که گوش دادی یا داری گوش میدی الان یا اینی که من گفتم شعرشو و تو دیدی شعرشو یا اینی که میگوشیدم یا دارم الان من میگوشم(sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کل آهنگای بنيامين
تو شیطونی و شیرین - گوش شیطون کر - نگو چیزی
که با نفرین ما چیزیش نمیشه , گوش شیطونه (sm50)
واسه سیو کردن عکس از اینستاگرام به اپلیکیشن اینستا دانلود نیاز هست..دانلود از بازار.(sm10)
بعضایش خوبه (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه سیو کردن عکس از اینستاگرام به اپلیکیشن اینستا دانلود نیاز هست..دانلود از بازار.(sm10)
خیلی ممنونم سیو کردم عکسارو (sm10)(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)
(sm74) اطلاعاتنقل قول:
قایم شده بودی؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم زمستان است تو عکس نیوفتاد(sm174)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه دایی منم همین طوری شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه درست کرد
باید بگردی درستش کنی
همش که موریک بوده (sm70)
مثلا؟من که تا حالا نشنيدم!نقل قول:
حتی جديدترين کارهاشم خوب نبوده،مثل اصلا صداش کردی؟(sm3)
نه تازه اومدم (sm51)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هوادارای هرتیم نخاله پیدا میشه حالا تو یه تیم مثل بارسا زیاده تو بین رئالی ها کمتر (sm2)
نه بدردبخور نبود (sm25)نقل قول:
البومش 3/4 تا کار خوب داشت
پاییزم اومد هوا هنوز گرمه(sm81)
باع
همچنان تاريخ بي تاريخ
1 مهر (sm74)
کی میره مدرسه من مخشامو ننوشتم (sm74)
چه به موقع دقیقا همون موقع که مالی68 پست گذاشت (sm120)نقل قول:
خدا شانس بده (sm120)
خشکیِ خبری اومده(sm50)
شهر ما که پاییز شده (sm132)
سرتو کچل کردی؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باع (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
مهدی ویندوز 8 و 8.1خیلی سیستم عامل شاخیه کم ایراد بگیر (sm120)نقل قول:
تاریخ انتشار ؟! (sm142)نقل قول:
با من که نیستی .. میدونم (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه صداش و هم دوس ندارم (sm59)نقل قول:
مردا شیکمو و خواب الو اننقل قول:
موزرمون خراب شده (sm74)نقل قول:
دفتر فانتزی خریدم دلت بسوزه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كهكشاني ها (sm2)
تيزر رو الان ديدم (sm30)
نقطه ي عطف صدا (sm3)
لقب داريوش رو دادن اين (sm98)
....
مالی نیستم مهدی ملی هستم.با تشکر(sm51)
هيعيييييي (sm50)نقل قول:
(sm118)تفنگ سر پر - فانک راک
بانك ملي نماد خدمت و اعتبارنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]