بعد از مدتها انتظار...
موزیک ویدیو نقطه ضعف
پخش یکشنبه ۱۴ مرداد❤
نمایش نسخه قابل چاپ
بعد از مدتها انتظار...
موزیک ویدیو نقطه ضعف
پخش یکشنبه ۱۴ مرداد❤
(sm155)
(sm98)
فردا ساعت ۹ شب پخش میشه
(sm127)
داداش تو این برنامه یدونه ام اهنگ سیروان بود اونو داری ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی کلام؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط علی فرخی نمین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساعت چند پخش میشه
(sm155)
(sm127)(sm127)(sm127)
(sm142)
چرا پخش نشده؟
انگار قسمت نیست این ویدیو پخش شهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم تازه پخش شد الان
پخش شد (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)
فقط اون لحظه که شال قرمز پرت میکنه شادمهر
4k نداره امیر جان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله بیکلام بود
دستمال سیاه شادمهر دستمال قرمز دختره!
کسی این اهنگو داره؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم پیدا کردم
https://m.youtube.com/watch?v=B7rQeYOAFoM#
کی پخش شد من نشنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط علی فرخی نمین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی ایتم معرفی کشور ها فکر کنمنقل قول:
اکت شادمهر تو این ویدئو ساده زیبا بود.خداروشکر تمامی آثارهای فاخر این آلبوم هم به اتمام رسید.(خدارو شکر این ننگ اخر هم پخش شد)
دقیقا !نقل قول:
نوشته اصلی توسط bisedaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی بی معنی ترین شعری که شادمهر تا حالا خونده تو بی من البوم تصویر بوده
پیداش کردم (sm118)نقل قول:
بزارنقل قول:
آخرین ننگ(sm2)
واقعا برازنده این البومه این کلمه
(sm2)
گلیم باف گلیم باف مرگ به نیرنگ تو، خون شادمهر ما میچکد از چنگ تو(sm59)
اصن مگه داریم انقدر خوشتیپ و جنتلمن(sm132)(sm127)
نقل قول:
3 تا اهنگ هست
منظور من شماره ی 1 بود
شماره ی 3 هم فک کنم خودت گذاشتی
دلم واسه شادی جون تنگ شده بود(sm127)(sm19)
فقط ای کاش جای این ویدئو، یک کار جدید از ساخته های خودش میشنیدیم(sm74)
دیگه باید اهنگ بی کلام رو کنه
اخرین ننگ "خلیج فارس"ه، هنوز پخش نشدهنقل قول:
ان شالله بعد از اون دیگه از این گروه چیزی نشنویم
تا میتونی تحمل کن، که خورشید اتفاقی نیست
زیاد خوشبین نباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خود نقطه ضعف و تصویرم نسبت به آهنگسازیهای چند سال پیش شادمهر افت کرده بود
سعید زمانی گفته دیگه همکاری قطعی نداره با شادمهر...