[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرس دوست داری یا قطب ؟؟؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پورشه فقط 2درنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به پیمان خان / قدم بر دیده ما گذاشتید (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرس نمی خوام خواستم میرم می بینم ، قطب دوس دارم می فهمی قطب.(sm59) اینجا نرفتم میگن ، شش ماهش روزه و شش ماهش شب(sm173)
ما که نداشتم ، خدا برای شما حفظش کنه(sm196)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدرعکس مادراشون رو گذاشتن اینستاگرام تو خیابون که راه میرم قیافه همه پیرزنا آشناس
آدم با خودش میگه خدایا من اینو کجا کردم که انقدر آشناس؟
هیچوقت از روی قیافه کسی رو قضاوت نکنید، مثلا من اگه سیاوش قمیشی رو نمیشناختم و از کوچهمون رد میشد چارچشمی ماشینمو میپاییدم ضبطش رو ندزده.
قدم نهادم تا چشات درادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون قطبی که اینجا منظوره رو میتونی سر کوچتونم پیداش کنی .... والا من تا حالا نرفتم .. در جریان روز و شبش نیستم ... اگه اینطوری باشه که طرف یه شب میخوابه صبح بیدار میشه میبینه 18 تا بچه داره
خدا بیامرزتش دادا(sm50)(sm127)، مرسی (sm127)نقل قول:
ادبت کوجاس ؟(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گاهی باید سکوت کرد ............................................... (sm172) که اینجاست که سنگین تر از فریادی است(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفته مرخصینقل قول:
صبح یه پروژه سنگین شبیه ساز متلب دارم باید ارئه بدم و دفاع کنم، باید بترکونمش .(sm171)
شبــــــــ همـــــــــــه خــــــــــوشــــــــــــ
>> Have a good night <<
شبت بخیر ، موفق باشی (sm10)(sm127)نقل قول:
یک پیرمردی نشون داد به خاطر یک دختر که بهش ندادن پنجاه ساله تنها تو جنگل زندگی میکنه.بعد من نهایت شکست عشقیام نیم ساعت ناراحتی و دونخ سیگاره
یه فرشته ام داریم به اسم بوجائیل ، این راه میره تو عرش واسه همه لوس بازی در میاره هی میگه : بوجی بوجی
منم اگه با مانتوی گل گلی برم بیرون واسم خواستگار پیدا میشه. مردم عقلشون به چشمشونه(sm27)
شب خودت خوش (sm50)نقل قول:
شبت قشنگ عشقی(sm127)نقل قول:
همسایه ماشینو گذاشته جلو در بهش میگم ماشین شماست میگه آره این ماشین ماس ماس بعد از خنده کبود شد
حقش بود با دمپایی ابری 103 بار میزدم تو دهنش
میخوری واقعا؟ (sm51)نقل قول:
(sm127)(sm19)(sm127)
ورود اولین گرد و خاک و ریــــــــزگردهای سال 94 رو به سرزمین پایداری خوش آمد میگم... (sm3)
(sm127)(sm74)(sm127)نقل قول:
شب به خیر.(sm111)(sm50)
بعضی وقت ها چیزی می نویسی فقط واسه یک نفر،
اما دلـــــــــــت
میگیره وقتی یادت می افته که هرکســـــــــــی ممکنه بخونه
جـــــــــــــــــز اون یـــــــــــــــک نــــــــــــــــــــفر....
مردان واقعی زیباترین زنها رو دوست ندارن
زنهایی رو دوست دارن که بتونن دنیاشونو به بهترین نحو زیبا کنه
ﻣﺮﺩﻫﺎ ﻓﻜﺮ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭﻱ ﻫﺮ ﺯﻧﻲ ﭘﻴﺪﺍ ﻛﺮﺩﻥ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﻣَﺮﺩﻩ ....
ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺁﺭﺯﻭﻱ ﻫﺮ ﺯﻧﻲ ﺍﻳﻨﻪ ﻛﻪ
ﻫﺮﭼﻲ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺨﻮﺭﻩ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﭼﺎﻕ ﺷﻪ !!!
ﻭﻫﺮﭼﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺨﺮﻩ ﺑﺪﻭﻥ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻣﻮﺟﻮﺩﯼ ﮐﺎﺭﺗﺶ ﺑﺎﺷﻪ!
ﺑﺪ ﻣﻴﮕﻢ ﺧﺎﻧﻮﻣﺎ؟؟؟
والا .... چه اعتماد به نفسی دارن این آقایون
با این تست باحال
ببینید کدوم شهر دنیا برید
بیشتر بهتون خوش میگذره ...
هیچ کدام از آنهایی که همسرت را با آنها مقایسه میکنی
هنوز با تو زندگی نکرده اند تا نقاط ضعفشان را هم ببینی
از دور همه در زندگیشان قهرمانند ..... اما نه
قهرمان واقعی کسی است که با خوشی و ناخوشی
عاشقانه در کنارت زندگی می کند
حلقه ی بازوانت تنگ تر میشود ...
و من چه آزادتر گم میشوم
میان دنیایی كه
فقط به اندازه ی یك من جا دارد
دوســـت دارم دستــــم را بگــــیری و زیرگوشــــم زمزمه کــــنی
کــه پشـــت خوابهـــای نـــا آرام تــو
چیــــزی بیـــش از نگرانـــی های زنانــــه نــیـســــت...
دستــــت را بگــــیرم و زیرگوشـــت زمزمه کــــنم
کـــه پشـــت نگرانـــی های زنانــــه ی مـــن
مــــردی ایستــــاده که دیوانـــــه وار دوســـتــــش دارم
من اگه يه غده سرطاني بودم
.
.
.
.
.
.
با شناختي که از خودم دارم باز هم پيشرفت نمي کردم
ازاين خوش خيما ميشدم
زمانی که کوچیک بودیم
بزرگا ازدواج میکردن
.
.
.
.
.
.
.
حالا که بزرگ شدیم
کوچیکا ازدواج میکنن...
ما بهر تماشای جهان آمده ایم عـــــــــایــــا؟؟
نگران شده بودیم بعداز توافق باآمریکا بجای مرگ بر آمریکا چی بگیم
خدارو شکر جور شد
مرگ برآل سعود
خدا گر زحکمت ببندد دری ز رحمت گشاید در دیگری
ﭘﺴﺮﻯ ﮐﻪ ﻫﺰﺍﺭﺍﻥ ﺩﺧﺘﺮ ﺭﺍ ﺯﻣﻴﻦ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ
ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﮐﺮﺩ...
!!!!ﺑﺎ ﮐﻰ!!!!
ﺑﺎ ﺩﺧﺘﺮﻯ ﮐﻪ ﻫﺰﺍﺭﺍﻥ ﻧﻔﺮ ﺯﻣﻴﻦ ﺯﺩﻩ بودنش
ﺯﻣﯿﻦ ﮔﺮﺩﻩ ﻧﻪ؟
پیرمردی با همسرش در فقر زیاد زندگی میکردند.
هنگام خواب ، همسر پیرمرد ازو خواست تا شانه برای او بخرد تا
موهایش را سرو سامانی بدهد.
پیرمرد نگاهی حزن امیز به همسرش کرد و گفت که نمیتوانم بخرم
حتی بند ساعتم پاره شده و در توانم نیست تا بند جدیدی برایش بگیرم.
پیرزن لبخندی زد و سکوت کرد..
پیرمرد فردای انروز بعد از تمام شدن کارش به بازار رفت و ساعت خود را فروخت و شانه برای همسرش خرید ..
وقتی به خانه بازگشت شانه در دست با تعجب دید که همسرش موهایش را کوتاه کرده است و بند ساعت نو برای او گرفته است .
مات و مبهوت اشکریزان همدیگر را نگاه میکردند.
اشکهایشان برای این نیست که کارشان هدر رفته است برای این بود که همدیگر را به همان اندازه دوست داشتند و هرکدام بدنبال خشنودی دیگری بودند.
به یاد داشته باشیم.
اگر کسی را دوست داری یا شخصی تو را دوست داشته باشد باید برای خشنود کردن او سعی و تلاش زیادی انجام دهی..
عشق و محبت به حرف نیست باید به ان عمل کرد...
ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻢ ....
ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﻡ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎ ﺗﺎ ﺍﻧﺘﻬﺎﯼ ﻗﻀﺎﻭﺕ
ﺍﺷﺘﺒﺎﻫﺸﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺁﻧﭽﻪ ﻫﺴﺘﻢ ﺑﺮﻭﻧﺪ !
ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﻡ ﺍﺻﻼ ﻋﻮﺿﯽ ﺑﮕﯿﺮﻧﺪ ﻧﯿﺖ ﻫﺎﯼ ﻣﺮﺍ
ﻭ ﺧﯿﺮﻩ ﻧﮕﺎﻫﺸﺎﻥ میکنم . . . !
ﻣﮕﺮ ﭼﻘﺪﺭﻣﻬﻢ ﺍﺳﺖ ﺩﺭﺳﺖ ﺷﻨﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺩﺭ
ﺍﺫﻫﺎﻥ موجوداتی که
دنیای افکارشان مردابی ست گندیده ... !!
به به چه بارونی گرفته اصلا سرحال شدم
آموزش زبان لری:
_اَ دَ بَ دو بَ
_ مَ دو بی دِ دَ بَ؟
_ پَ دو نی دِ دَ بَ؟
نَنی...
ترجمه:
_ ازآن دبه به من دوغ بده...
_ مگر دوغ در دبه بود؟
_ یعنی دوغ در دبه نیست؟
_ نه نیست
تا جلسه بعدی؛ خدانگهدار
هم میخورمت هم فیلان بیسار (sm59)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
بیا از اینجا فرار کنیم با هم بریم آلمان (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yasin6 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودش بره بیروت ، هر چی سیسکی بود من انتخاب کردم میگه برو بیروت ، این همه جا ...
آچغال (sm70)