در هر صورت با این وضیعتی که من 15 واحد رو توی 8 ترم افتادم ، فکر کنم 10 ترمه بشم . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
در هر صورت با این وضیعتی که من 15 واحد رو توی 8 ترم افتادم ، فکر کنم 10 ترمه بشم . . . (sm50)
خرداد ماهِ 1397 . . . (sm50)
یه سال دیگه لَش توی خونه یِ پدری . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادران اینو کسی سی دی شو نخریده؟؟؟؟؟
- (sm50)
(sm2)
چرا شما نقل نمیگیرین (sm120)
میخواستم پست غمگین بذارم مگه میذاری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جا یکی نیست...مثلا به ما 9 واحد اضافه فرو کردن شد 151نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نگا کردم 14 واحد اختیاری دارم که جزو اون 151 تاس و باید پاس بشه.
حیدر بابا،دونیا یالان دی (sm50)
Dip
کسی نخریده (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرداشب ساعت 9 منتظر آلبوم جدید سهراب mj به نام "یکسین" با حضور علیرضا جی جی، مهراد هیدن، سیجل، بهزاد لیتو و نسیم
داداشا چنتا فیلم ترسناک جنی معرفی کنید
بدانلودم
دادا فدای سرت گیر میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیج اشتباه ۱ و ۳نقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جن داره؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mazyarahmadi20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام.
کیفیت flac یا wav موزیک ایرانی یا خارجی رایگان از کجا میشه دانلود کرد ؟
ممنون.
ادم خور دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط saHar21 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلبه 3 و4
کینه
انگلیسیش چی میشه؟؟نقل قول:
تو گوگل سرج کنی میاد ولی میخایی انگليس شو بنویسمنقل قول:
کینه کدومشنقل قول:
پنج قسمته
باید به مدریت سایت پیام بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Majidjan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون پیچ اشتباهه که شش قسمتهنقل قول:
2002
2004
2006
2009
2013
ولی من قسمت یک رو ازش میترسم چون سال 2002نگاش کردم سن م هم کم بودنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)
تو سیستم پیام نور ک من بودم 12 واحد اختيار ى بود که باید 6 واحد رو حتما پاس مى کردیم.. ولى باز ى جورايى اجبارى بود اما حق انتخاب داشتىنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب مسخره بازی ای یِ . . .
تو رشته ات چیه !؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر می کردم میشه اختیاری ها رو به جایِ اصلی و پایه و تخصصی پاس کرد . . .
خشی بابا تو نمی دونی جریان این دروس اختیاری چیه !؟ (sm59)
عبّاس . . . (sm29)
برق قدرتنقل قول:
نقل قول:
آلبوم بوی گندمِ حامی ، داخل یا خارج از ایران سی دی شده یا کلاً غیر رسمی یِ !؟ (sm50)
تویِ گسترده یِ رویا . . . (sm50)
اگه سی دی شده باشه بلا خره گیر میاد . . . (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان می خوام فیلم " غریبه 1351.00.00 " رو به بینم . . .
نسخه یِ 5 گیگی ای که رامی آپ کرد . . . نمی فهمم از کجا گیر اورده این کیفیت رو . . . دمت گرم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
صابر اگه لینکش سالمه بفرس(sm50)
نمی دونم والّا . . .
توی تاپیک فیلم های قدیمی یِ حمید بود . . .
بذار چکی بکنم . . .