مرد بودم كاش
سربازی كه در جنگ
با تو اسير شده باشد
با تو هم بند ،
هم سلول ،
ترانه هايی را كه شب ها
به ياد چشم های زنی ميخواندی
گوش می دادم
و هر وقت دلم ميگرفت
دستی كه پتو را از صورتم كنار ميزد
دست های تو بود
مرد بودم كاش!
(sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
مرد بودم كاش
سربازی كه در جنگ
با تو اسير شده باشد
با تو هم بند ،
هم سلول ،
ترانه هايی را كه شب ها
به ياد چشم های زنی ميخواندی
گوش می دادم
و هر وقت دلم ميگرفت
دستی كه پتو را از صورتم كنار ميزد
دست های تو بود
مرد بودم كاش!
(sm19)
فك كنم ريدم (sm148)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
بحاطر بتی و نوید تمام دیگم حرفی ندارم(sm19) یادم رفت دیشب بگم لنگیای سوراخ باختین به عربا از نفت یاد بگیرید(sm120)
ینی سه ساعت روضه خوندیم یکیشون بیخیال نمیشه حالا اونا رفتن جدیدا اومدن احسانم جواب همه رو میده(sm120)
ما بریم خالی بگوشیم بزنین تو سر و کله هم
آفرين (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حلی ر بخردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشقی تو(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه نه بابا فهلن که استقلال سوراخه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره(sm120)ولی برای چند لحظه افکار رو منحرف کردی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)كلا منحرف كننده ي خوبيم من (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]