گاييدي
اونجا في چنده من پول يه شب هر سني كه تو دوست داريو تقبل ميكنم فقط تو برو بكن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
گاييدي
اونجا في چنده من پول يه شب هر سني كه تو دوست داريو تقبل ميكنم فقط تو برو بكن(sm2)
(sm2) یه 400 تومن بدی یه صیغه ی 6 ماهه بخونم ممنونت میشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آینه قدی رو کسی نگرفت WAv ریپ بزنه ببینیم چه خبره
بیپ تونز قطعا با مدیا پلیر ویندوز 98 ریپ میزنه که انقد ریدمانه
حالا من يه تعارفي انداختمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين انصافه من پول بدم ولي تو بكني؟(sm2)
والا من نميدونم اين كسخلا چرا از خوده طرف خروجي mp3 نميگيرن.حتما بايد خودشون سي دي ريپ بزنن و برينننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)انصاف که نیست ولی مجبورم هی عکس بزارم پسنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فيلم كه دارينقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتاقم داري
دستم كه قاعدتا بايد داشته باشي
دستمال كاغذيم كه داري
يه دست بزن خودتو راحت كن از اين فشار(sm2)
(sm2) فعلا دارم دنبال سوژه مناسب میگردمنقل قول:
يه سر به ناتي امريكا بزن پر سوژه هاي تروتازست(sm2)
واقعا این حجم از کصشر بی سابقه است (sm2)
از 5 صبح دارم چرت و پرت میگم (sm2)(sm2)
من برم بخوابم
.
میرم بخوابم باز حرف در نیارین واسه من (sm2)