آخ آخ آخ
علیرضا قربانی ... (sm50)(sm1)(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
آخ آخ آخ
علیرضا قربانی ... (sm50)(sm1)(sm74)
دختر:خب شما شغل و حرفه تون چیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسر:من مخترع MP3 512 هستم.مگه منو نمیشناسی؟
دختر:نه!
پسر:من سینجولم دیگه
دختر:گمشو از خونمون بیرون(sm2)
(sm30)
بی تو دور از ضربه های قلب تو
قلب من می پوسد آنجا زیر خاک ... (sm81)
به کوری چشم لنگیا ... (sm59)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناموسا حال کنید
من همیشه به صورت حرفه ای و ایکنیک تاپیک میزدم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گور من گمنام می ماند به راه
فارق از افسانه های نام و ننگ ... (sm50)
خجالت بکش *** گلابی هم هوادارامون اومدن هم مدیرعاملمون.بحث ایرانه کیسه بازی درنیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا قربانی وقتی شروع میکنه به خوندن خود به خود تنم میلرزه از این همه ابهتی که تو صداش هست
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خره بیا یه سلامی،حرفی،زری،چیزی بزن دل تنگ شدیم(sm2)